02 / 05 / 2024

kadıköy kamu arsası

kadıköy kamu arsası

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy’ün son kamu arazilerinden biri olan Merdivenköy’deki arsayı satmak için yapılacak ihaleye itiraz etti. Belediyenin itirazı kabul edilmezse 5.8 milyon TL'lik ihale 19 Nisan günü gerçekleşecek.

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Akiş GYO'nun Kadıköy arsası davasında yeni gelişme!

Akiş GYO'nun Kadıköy Erenköy'de bulunan arsasına ilişkin açılan davada yeni bir gelişme oldu. 

Akiş GYO'nun Kadıköy arsasının davasıyla ilgili yeni gelişme!

Akiş GYO'nun Kadıköy Erenköy'deki taşınmazıyla ilgili açılan davada yeni gelişme yaşandı. T.C. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4. İdari Dava Dairesi'nin 2019/1239 sayılı ısrar (direnme) kararı bozuldu. 

Kadıköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan bina ve arsasını 8 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Yalova Kadıköy'de 14 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Yalova Kadıköy Belediyesi, 3 arsasını ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Temmuz'da gerçekleşecek...

Kadıköy Belediyesi'nden Taşyapı'ya tazminat kararı bozuldu!

Kadıköy'de meteoroloji arazisi olarak bilinen arazideki 4 gökdelenle ilgili "Kadıköy Belediyesi'nin inşaat firmasına tazminat ödemesi ve kamu mallarına icra konulması" yönündeki karar bozuldu...

İBB, Kadıköy Belediyesi'nin otoparkına el koydu!

Kadıköy Belediyesi’nin kullandığı Hasanpaşa'daki otoparka, İBB ekipleri otoparka el koydu. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Bize yapılan bir tebligat yok. Bu kindar bir tavır bu tavırla kamu yönetilemez" dedi. 

İş GYO Kadıköy arsasının 2017 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Dinlenç Caddesi'nde yer alan arsanın 2017 değerleme raporunu yayınladı. 

Taşyapı'nın Kadıköy'deki otel projesine bilirkişi itirazı!

Taşyapı'nın Kadıköy Koşuyolu'da inşa ettiği otel projesiyle ilgili bilirkişi inceleme yaptı. Bilirkişi raporu, projenin imar planı değişikliğini kamu yararına uygun görmedi.

Taşyapı'nın Kadıköy'deki inşaatı için iskan tartışması sürüyor!

İSTANBUL Kadıköy’de Meteoroloji arsası olarak bilinen arazide Taşyapı tarafından inşa edilen 45 katlı 4 gökdelene Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen iskân, mahkeme tarafından iptal edildi.

Taşyapı, Kadıköy'deki camileri icraya verdi!

Göztepe’deki Meteoroloji arsasına ayrıcalıklı imar kullanarak gökdelen yapan Taşyapı, Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için icra işlemi başlattı.

İş GYO'dan Kadıköy arsası satın alma bedeli hakkında açıklama!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı , Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi'nde bulunan arsanın yüzde 45 hissesinin satın alma değeri hakkında Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı.

kadıköy kamu arsası Haberi

kadıköy kamu arsası

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy’ün son kamu arazilerinden biri olan Merdivenköy’deki arsayı satmak için yapılacak ihaleye itiraz etti. Belediyenin itirazı kabul edilmezse 5.8 milyon TL'lik ihale 19 Nisan günü gerçekleşecek.



Kadıköy Belediyesi, Kadıköy’deki son kamu arazilerinden biri olan Merdivenköy mahallesindeki 894 metrekare arsanın açık ihale usulü ile satılmasına itiraz etti.


Kadıköy Merdivenköy'de 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!


Mülkiyeti Milli Emlak Daire Başkanlığı’na ait arsayı Kadıköy belediyesi “Belediye Hizmet ve Sağlık Tesis Alanı” olarak kullanmak üzere iki kez bedelli veya bedelsiz olarak istemişti. Kadıköy Belediye’sinin talebine olumsuz yanıt veren Milli Emlak Daire Başkanlığı arsayı açık ihale ile satışa çıkardı. Kamu ihtiyacına rağmen arsanın açık ihale usulü ile satılmak istenmesine Kadıköy Belediyesi tarafından itiraz edildi. Belediye tarafından yapılan itirazda Kadıköy Belediyesinin söz konusu arsayı kamu...