05 / 05 / 2024

Kadıköy sahil yolu

Kadıköy sahil yolu

1943 yılında İstanbul Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından tarafından hazırlanan projeye göre, Fenerbahçe-Kalamış civarı imar planı icabınca, Fenerbahçe ile Kalamış arasında 20 metrelik bir sahil yolu açılacakmış.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Suadiye Sahil Sitesi Kadıköy fiyat!

Suadiye Sahil Sitesi Kadıköy fiyat listesi 1 milyon 340 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Suadiye Sahil Evleri Kadıköy fiyat!

Suadiye Sahil Evleri Kadıköy fiyat listesi 2+1 dairelerde 1 milyon 340 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Kadıköy Suadiye Sahil satılık daire!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Suadiye'de yükselen Suadiye Sahil projesi toplamda 130 daireden meydana geliyor. Kadıköy Suadiye Sahil satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Kadıköy Suadiye Sahil satış fiyatları!

Suadiye Sahil projesi Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Suadiye Sahil satış fiyatları daire alanlarına göre değişiyor.

Kadıköy ve Kartal'da icradan 3.4 milyon TL'ye 3 daire!

İstanbul Anadolu 4 İcra Dairesi, Kadıköy ve Kartal'da bulunan 3 daireyi satışa sundu. Kartal Dragos Sahil Sitesi, Kadıköy Sadık Ergin Apartmanı ve Altay Apartmanı'nda yer alan dairelerin toplam satış bedeli 3 milyon 400 TL olarak belirlendi.

1981 yılında Kadıköy ile Bostancı arasında özel otobüs yolu yapılacakmış!

1981 yılında İstanbul Belediyesi, Kadıköy - Bostancı arasında özel otobüs yolu yapacakmış. Özel otobüs yolu projesi İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanarak belediyeye göndermiş ve Kadıköy Meydanı da yeniden düzenlenecekmiş.

Kadıköy'de lodos köprünün korkuluklarını yıktı!

Kadıköy'de lodos köprünün korkuluklarını yıktı. Kadıköy' de şiddetli lodos nedeniyle tren yolu üst geçidinin korkulukları yola düştü, üst geçidin altında park halindeki otomobil zarar gördü.

Kadıköy'de sahil temizliği gelenekselleştirildi!

Yeşil Yıldız Sertifikası ile belgeleyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda çalışanları, çevrenin korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması doğrultusunda bu yıl üçüncü kez Kadıköy sahil şeridinde pet şişe ve çöp topladı.

DoubleTree by Hilton İstanbul çalışanları Kadıköy'de sahil temizliği yaptı!

Çevre bilincini Yeşil Yıldız Sertifikası ile belgeleyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda çalışanları, çevrenin korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması doğrultusunda bu yıl üçüncü kez Kadıköy sahil şeridinde pet şişe ve çöp topladı.

İşte yeni Kadıköy Meydanı!

230 bin metrekarelik bir alan üzerinde düzenlenecek olan Kadıköy Meydan projesi ile Rıhtım Caddesi’ndeki trafik yer altına indirilecek, sahil şeridi yeniden düzenlenecek. İşte yeni Kadıköy Meydanı'ndan görüntüler...

Kadıköy Life Dergisi'nin kapak başlığı: Sahil Yolu'na inanılmaz projeler geliyor!

Kadıköy Life Dergisi'nin 45'inci sayısının kapak başlığı, "Sahilyolu'na inanılmaz projeler geliyor" oldu!

Kadıköy'de icradan 900 bin TL'ye satılık konut!

Kadıköy 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Bostancı Mahallesi, Yazmacı Tahi Mevkii, 317 ada, 21 parselde yer alan 1.118 metrekare alanlı apartmanda 2. kat 8 nolu daireyi satışa sunuyor

Kadıköy sahil yolu Haberi

Kadıköy sahil yolu



İmar planı


Fenerbahçe - Kalamış arasında sahilde 20 metrelik bir cadde açılacak


    Umumi Meclis tarafından kabul ve Nafıa Vekaleti tarafından tasdik edilen Fenerbahçe, Kalamış havalisi nazım planına göre deniz kenarında yirmi metre genişliğinde ve ağaçlı olarak bir yol açılacaktır. Bu yola ait tafsilat planı Belediye İmar Müdürlüğü tarafından hazırlanmaktadır. 

    İstanbul'un beş yüzüncü yıldönümü münasebetiyle şehrin İstanbul ve Beyoğlu taraflarında yapılacak imar hareketlerinden başka İstanbul'un fethine tekaddüm eden zamanlarda ve daha Orhan Gazi devrinde Türk akıncılarının Kadıköy sahillerine kadar geldikleri göz önüne alınarak Anadolu Yakası bu sahil yolunun da o zaman kadar açılması düşünülmektedir. Tafsilat planının...