05 / 05 / 2024

kadıköy salıpazarı alışveriş merkezi

kadıköy salıpazarı alışveriş merkezi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kadıköy Salı Pazarı’ndaki AVM'nin tamamen iptal edildiğini söyledi...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kadıköy'deki 'AVM gar' projesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy’deki Söğütlüçeşme Gar alanına alışveriş merkezi inşa edilmesini öngören projesiyle ilgili iptal kararı verildi.

Kadıköy'deki 193 milyon TL'lik ‘AVM gar’ projesine yürütmeyi durdurma kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Kadıköy Söğütlüçeşme'yi alışveriş merkezi gibi bir gara dönüştürecek imar planlarının yürütmesi durduruldu.

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Uplife Kadıköy satış ofisi!

Uplife Kadıköy projesi Teknik Yapı imzasıyla yükseliyor. Dört blok olarak hayata geçirilen proje İstanbul Kadıköy'de yer alıyor...

İDEA Kadıköy hizmete açıldı!

Yatırımlarına devam eden Kadıköy Belediyesi serbest çalışan veya ofisi olmayanların ve öğrencilerin mekan arayışına çözüm bularak ortak çalışma alanı İDEA Kadıköy’ü vatandaşların hizmetine açtı.

Kadıköy-Maltepe-Kartal havaray çalışmaları başladı!

Kadıköy'de iki büyük proje için düğmeye basıldı. Kadıköy-Maltepe-Kartal Havarayı projesinde çalışmalar başladı. İBB, güzergahını belirlediği Kadıköy-Üsküdar Havaray Projesi'ni ise hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kadıköy belediye binası çalıntı çıktı!

Kadıköy Belediyesi’nin rutin denetimlerini gerçekleştiren Sayıştay, CHP’li belediyenin, Büyükşehir Belediyesi ve hazineye ait çok değerli arazileri işgal ettiğini tespit etti.

Kadıköy'de inşaat çalışmasındaki çökme!

Kadıköy'de bir inşaatın temel çalışmaları sırasında dün meydana gelen çökmenin olduğu yerde çalışmalar sürüyor.

Kadıköy Belediyesi'nden Kurbağalıdere oteline itiraz!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu , Kurbağalıdere kenarına otel yapılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan plana itiraz edeceklerini açıkladı.

Kadıköy’de Kurbağalıdere protesto edildi!

Kurbağalıdere ıslah çalışmalarında alınamayan tedbirlere dikkat çekmek amacıyla Kadıköy Kent Dayanışması bir yürüyüş gerçekleştirdi. 50 kişilik grup Kadıköy Yoğurtçu Parkı’na yürüdü.

Kadıköy Kent Dayanışması, Kurbağalıdere'yi protesto etti!

Kadıköy Kent Dayanışması tarafından Yoğurtçu Parkı'nda Kurbağalıdere protestosu yaptı.Durna Şahin, 3 yıldır Kadıköylülerin çilesi haline gelen Kurbağalıdere ıslah çalışmasının zehir saçtığını ifade etti.

kadıköy salıpazarı alışveriş merkezi Haberi

kadıköy salıpazarı alışveriş merkezi

İstanbul’da düzenlenen ‘Uluslararası Katı Atık Su ve Atık su Kongresi’ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Fikirtepe ve Kadıköy’deki eski Salı Pazarı’na yapılması planlanan AVM için önemli açıklamalarda bulundu. Fikirtepe’de devam eden projelerin hız kazanması için bir atılım yaptıklarını ve bu bölgedeki mevcut projelerin yeniden düzenlenmesinin söz konusu olabileceğini söyleyen Bakan Bayraktar, Kadıköy’deki AVM inşaatının tamamen iptal edildiğini ve yerine yeşil alan yapılacağını açıkladı. 


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Uluslararası Katı Atık Su ve Atıksu Kongresi’nde yaptığı konuşmasında, nüfus artışına ve teknolojik ilerleyeme bağlı olarak atık sorununun ortaya çıktığını söyledi. Bakan Erdoğan Bayraktar; “ Artan nüfusa paralel olarak, sanayileşme ve şehirleşmeyle birlikte atıklar daha da çoğalıyor. Atıklar; çevre ve insan sağlığına olumsuz etkileriyle, günümüzde de en önemli çevre...