02 / 05 / 2024

kadıköy Şerifoğlu Zelkif Gezici vakfına ait arsa ne oldu

kadıköy Şerifoğlu Zelkif Gezici vakfına ait arsa ne oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Kadıköy’ün en değerli arazisinde imar değişikliğine giderek, eğitim alanlı araziyi ticaret ve konut alanına çeviriyor. İmar plan değişikliğinin 22 Ocak 2016 tarihinde askıya çıkarıldığı belirlendi.

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Kadıköy esnafından kira tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık bir senedir faaliyet gösteremeyen Kadıköy esnafını dinledi. Esnaf kiralarını ödeyememekten yakındı. 

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Kadıköy'deki Gazhane Binaları'nın restorasyonunda son durum ne?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Hasanpaşa'daki Gazhane Binaları'nda yapılan restorasyon alanını ziyaret etti.

Türkiye'nin ilk Kadın Yaşam Evi Kadıköy'de açıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Kadın Yaşam Evi"nde, şiddete maruz bırakılan kadınlar, 12 yaşından büyük oğlu veya özel gereksinime ihtiyacı olan çocuğuyla kalabilecek.

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

Kadıköy Osmanağa Mahallesi imar planı askıda!

Kadıköy Osmanağa Mahallesi'ndeki bazı parseller ve kadastral boşluğa ilişkin imar planı 21 Mayıs'ta askıya çıktı..

Beyoğlu ve Kadıköy'de 33.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, Beyoğlu'nadaki işhanı ve apartman, Kadıköy'deki 5 katlı işyeri ile ahşap köşk ihale ile satıyor. İhaşe 3 Mayıs'ta yapılacak..

İBB, Kadıköy Belediyesi'nin otoparkına el koydu!

Kadıköy Belediyesi’nin kullandığı Hasanpaşa'daki otoparka, İBB ekipleri otoparka el koydu. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Bize yapılan bir tebligat yok. Bu kindar bir tavır bu tavırla kamu yönetilemez" dedi. 

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy fiyat listesi 2017!

Yenitepe Kadıköy projesinde toplam 1.100 daire ve ticari alanlara yer veriliyor. Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy fiyat listesi 2017 kapsamında projedeki daireler 580 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Yenitepe Kadıköy Nuhoğlu güncel fiyat Kasım 2017!

İlk etabında satışların tamamlandığı Yenitepe Evleri Kadıköy projesinde  2.etap satışları yapılıyor. Projede fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor...

kadıköy Şerifoğlu Zelkif Gezici vakfına ait arsa ne oldu Haberi

kadıköy Şerifoğlu Zelkif Gezici vakfına ait arsa ne oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Kadıköy’ün en değerli arazisinde imar değişikliğine giderek, eğitim alanlı araziyi ticaret ve konut alanına çeviriyor. İmar plan değişikliğinin 22 Ocak 2016 tarihinde askıya çıkarıldığı belirlendi. 


İmar değişikliği planı daha askıdayken ve itiraz süresinin zamanı dolmamışken arsanın, sac paravanlarla çevrildiği ve içerisine şantiye konteynerlerinin yerleştirildiği ve barakalar inşa edildiği tespit edildi. Araziye AVM yapılacağı iddia edildi.


Şerifoğlu Zelkif Gezici vakfına ait olan 12 bin 866 metrekarelik arsa 1975 yılında hazineye eğitim amaçlı bağışlandı. Arsanın 2/3 bölümünde 1975 yılında Kadıköy İmam Hatip Lisesi, 2002 yılında Ahmet Sani Gezici Lisesi eğitim - öğretim faaliyetlerine başladı. 1/3lük 4bin 666 metrekarelik bölümü boş bırakıldı. 2012 yılında 2 milyon TL ye depreme karşı güçlendirilen okul binaları 2014 yılında yıkılarak yerine Ahmet Sani...