29 / 04 / 2024

Kadıköy-Yenikapı-Bursa Hattı ne zaman açılacak

Kadıköy-Yenikapı-Bursa Hattı ne zaman açılacak

İDO'nun devreye alacağı Kadıköy - Yenikapı/Bursa seferleri ile Bursalılar, her iki yakanın önemli ulaşım merkezleri olan Yenikapı ve Kadıköy üzerinden İstanbul’un metro ağına dahil olabilecek.

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 maddede tüm detaylarıyla!

İnşaatına başlana Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı nereden geçecek? Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı kaç istasyondan meydana geliyor? Anadolu Yakası'nın yeni metro hattı hangi hatlara entegre edilecek? İşte Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 maddede tüm detaylarıyla...

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı nereden geçecek? Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı...

Kadıköy-Sultanbeyli metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan 18.4 kilometre uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın inşaatı için geri sayım başladı.

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı için düğmeye basıldı!

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak.

Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvayı İBB'ye devredildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile birlikte, T3 Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvay Hattı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Uplife Kadıköy ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde 650 daire ve 25 mağaza yer alıyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Kadıköy Sahrayıcedit Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Kadıköy Sahrayıcedit Mahallesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı. İmar planı 30 Ekim'de askıdan indirilecek..

Medicana Kadıköy 9 Ekim'de hasta kabulüne başlayacak!

Medicana Sağlık Grubu'nun Kadıköy'de 50 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği Medicana Kadıköy Hastanesi, 9 Ekim'de hasta kabulüne başlayacak.

Kadıköy-Yenikapı-Bursa Hattı ne zaman açılacak Haberi

Kadıköy-Yenikapı-Bursa Hattı ne zaman açılacak


İDO, Marmaray’ın Taksim-Yenikapı bağlantısının hizmete girmesi üzerine 17 Şubat’ta Kadıköy-Yenikapı-Bursa Hattını devreye sokacak.


İDO'nun devreye alacağı Kadıköy-Yenikapı/Bursa seferleri ile Bursalılar, her iki yakanın önemli ulaşım merkezleri Yenikapı ve Kadıköy üzerinden İstanbul’un metro ağına dahil olabilecek.


Denizyolu ulaşımını İstanbul’un raylı sistem ağına entegre eden hat ile seyahat eden yolcular, Yenikapı merkezli Metro bağlantısı ile Taksim, Şişli-Mecidiyeköy’e 10-15 dk.’da, Marmaray bağlantısı ile Üsküdar’a 8 dakikada, Aksaray metrosu ile de havaalanına 25 dakikada ulaşabilecekler.


Bursalıların İstanbul’a varışlarından itibaren Marmaray ve Kadıköy-Kartal metrosunu kullanarak Avrupa Yakası’nda ve Anadolu Yakası’nda birçok noktaya ulaşmalarını sağlayacak seferler ile yıl sonuna kadar 500 bin yolcunun taşınması...