29 / 04 / 2024

kadıköyde satılık bina

kadıköyde satılık bina

Anadolu 10.İcra Dairesi, İstanbul Kadıköy'de yer alan binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Yalçın Tekstil'in binaları icradan 5.6 milyon TL'ye satılıyor!

Yalçın Tekstil'in binaları icradan 5 milyon 643 bin 237 TL'den satılıyor... İhale 18 Ocak'ta yapılacak

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Kadıköy'de 70 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul Anadolu 23. İcra Dairesi Kadıköy'de yer alan binayı 70 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Kadıköy'de 56.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Kadıköy İlçesi, Merdivenköy Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 56 milyon 611 bin 80 TL olarak belirlendi. 

Kadıköy'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy ilçesinde bulunan 4 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 105 bin TL olarak belirlendi. 

Kadıköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 18. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan bina ve arsasını 8 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Kadıköy'deki 'Perili Köşk' icradan satılık!

Kadıköy Caddebostan'da bulunan, tarihi Ragıp Paşa Köşkü diğer adıyla "Perili Köşk" olarak ta bilinen bina icradan satışa çıkarıldı...

Kadıköy'de 44.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 bina!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi, Kadıköy'ün Sahraicedit Mahallesi'nde bulunan 4 bina satışayı çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 44 milyon 511 bin 275 TL olarak belirlendi.

Kadıköy Golden Rest Hotel 22.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmanağa Mahallesi, Reşit Efendi Sokak üzerinde yer alan Golden Rest Hotel binası 22 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kadıköy'de 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Saraçlar Çeşme Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 266 bin 625 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Kadıköy'de 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 31 Aralık 2018 olarak açıklandı. 

Kadıköy'de 4.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon 600 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TCDD'den Kadıköy'de satılık 2 ev!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kadıköy İlçesi, Erenköy mahallesinde bulunan 2 evi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 27 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

kadıköyde satılık bina Haberi

kadıköyde satılık bina

İSTANBUL ANADOLU 10. İCRA DAIRESI MÜDÜRLÜĞÜ


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : İstanbul İli, Kadıköy İlçe, Suadiye Mahalle/Mevkii, 1085 Ada No, 78 Parsel No, 30/212 arsa paylı, 1 nolu dubleks mesken nitelikli Bağımsız Bölümün tamamı. Bina asansörlü ve kaloriferlidir. Taşınmazda peyzajlı bahçe ve kapalı otopark bulunmaktadır. 1 nolu mesken; dairenin giriş katında giriş holü, balkonu kapatılmış salon, 3 oda, 2 banyo bulunmakta olup ahşap merpenle alt kata inilmektedir. Bodrum katta bahçeye bakan salon, teras, mutfak, 2 oda ve banyo bulunmaktadır. Görevli için ayrılmış banyo ve oda vardır. Dubleks meskenin alanı yaklaşık 300 m2'dir. Pencere doğramalı özel ısıcamlı pvc, ıslak zeminler seramik, odalar lamine parke kaplıdır. Duvarlar kağıt kaplamadır. Tavanlar asma tavan olarak yapılmıştır. Mutfakta miele marka ankastre malzemeler vardır. Tuvalet ve banyo...