04 / 05 / 2024

Kadıköye acıbadem avm planı

Kadıköye acıbadem avm planı

Kadıköy'de yarısında iki lisenin bulunduğu arsanın boşta kalan bölümüne AVM ve konut yapılması için planları değiştirilmişti. CHP Meclis Üyeleri konuyu mahkemeye taşıdı. İstanbul 2. İdare Mahkemesi dava konusu planların iptali yönünde karar verdi...

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Kadıköy’de imam hatip lisesi yanına AVM planı mahkemeden döndü!

Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişiklik 4 yıl sonra iptal edildi.

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Nazım Güneş tarafından kuruldu.

Acıbadem Maslak Hastanesi'ne 116 milyon dolarlık yeni yatırım!

Acıbadem Sağlık Grubu, yurt içinde artan hasta talebini karşılamak için Maslak Hastanesi’ni 116 milyon dolarlık yeni yatırımla büyüttü.

Yalova Kadıköy'de satılık 3 arsa! 14,1 milyon TL'ye!

Yalova Kadıköy Belediyesi tarafından Kadıköy'de yer alan 3 arsa 14 milyon 183 bin TL'ye satılıyor. Söz konusu taşınmazların ihalesi 6 Haziran 2018'de yapılacak.

Antwell'in sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu!

Ant Yapı’nın Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Antwell Life Care Residence projesinin sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu. 

Tuba Büyüküstün Akasya Acıbadem Koru'da 3 bin dolara ev kiraladı!

Aşk yaşayan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen evlerini birleştiriyor. Çift Akasya Acıbadem Koru’dan aylık 3 bin dolara 5+1 daire kiraladı.

The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak!

Anadolu yakasının en geniş alana ve en fazla ticari alana sahip açık alan alışveriş merkezi Kadıköy’deki Mandıra Caddesi üzerinde hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem kentin yeni meydanı olacak.

Kadıköy Suadiye'de satılık arsa 7,9 milyon TL'ye!

İstanbul Kadıköy Suadiye Mahallesi'nde yer alan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 7 milyon 912 bin 500 TL'ye satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 30 Ocak 2018 tarihinde yapılacak. 

The Mandarins Acıbadem'de Sensehome ile evler kontrol altında!

Kadıköy'de hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem'de Sensehome ile evler kontrol altında. Sensehome teknolojisi telefondan da kontrol edilebiliyor.

Acıbadem Ahmet Sani Gezici Lisesi arazisi için karar verildi!

Kadıköy Acıbadem mahallesinde yer alan Ahmet Sani Gezici Lisesi arsasının konut ve ticaret alanı olarak imara açılmasına mahkeme “dur” dedi.

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Kadıköye acıbadem avm planı Haberi

Kadıköye acıbadem avm planı

Kadıköy Acıbadem Caddesi üzerinde bulunan 11 bin 534 metrekarelik arazinin yarısında Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ahmet Sani Gezici Lisesi yer alıyordu. Arazinin geri kalan kısmı ise boş halde duruyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla okullar 2014 yılında yıkıldı ve araziye 2015'te Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi yapıldı. Mülkiyeti Şerifoğlu Zelkif Gezici Vakfı’na ait olan okul arazisi için 2016'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni imar planı hazırlamıştı.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kadıköy'de imam hatip lisesinin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen plan değişikliğinde 4 sene sonra iptal kararı alındı. Mahkeme kararında; parsel sahiplerinin talebi doğrultusunda plan yapımının mevzuata aykırı olduğu, yapı ve nüfus yoğunluğunun da...