05 / 05 / 2024

kadın spor okulu

kadın spor okulu

Antalya Muratpaşa Belediyesi, kent genelinde kadınlar için özel sabah sporu programı düzenledi. Muratpaşa Belediyesi, 5 noktada da ücretsiz step, plates ve aerobik kursu vermeye başladı.

Milli Savunma Üniversitesi taban puanı açıklandı mı? Kadın erkek astsubay puanları ne kadar oldu?

Milli Savunma Üniversitesi'nin Aday Belirleme Sınavı, 2 Nisan Pazar günü gerçekleştirildi ve yaklaşık 600 bin adayın katılımıyla tamamlandı. Sınav sonuçları merakla beklenirken, adaylar MSÜ Kara, Hava ve Deniz Harp Okulu erkek-kadın taban puanları ile kontenjan listelerine odaklandı. İşte adayların

Nike kadın spor ayakkabısı A101'de satışta! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları fiyat listesi!

A101 Nike kadın spor ayakkabıları uygun fiyatıyla internet sitesinden satışa sundu. Peki A101'de Nike markalı spor ayakkabılar kaç TL? İşte Nike markalı kadın spor ayakkabısı fiyat bilgisi...

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Yozgat Kadın Spor Kompleksi Eylül'de açılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta inşaatı süren ‘Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ tesisleri inşaatını gezip, ilgililerden bilgi aldı.

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi eski Tıp Fakültesi binasına taşınacak!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin eski Tıp Fakültesi binasında hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Edirne Kaleiçi'ndeki tarihi konak kadın merkezine dönüştürülecek!

Edirne Valiliği’nin önceki dönemlerde kullandığı Kaleiçi’ndeki tarihi konak, Edirne Belediyesi tarafından ’Kadın Merkezi’ olarak düzenleniyor. ’Kadın merkezi’ olarak düzenlenen konağın bahçesinde belediye ekipleri tarafından çalışmalara başlandı.

Kilis Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

Kilis Belediyesi tarafından Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreninde birer konuşma yapan Milletvekilleri Reşit Polat ve M. Hilmi Dülger tesisin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kadın destek ve yaşam merkezleri yapılıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla, ilçe sınırları içerisinde bulunan 36 mahalleye Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri yapılıyor.

Gaziantep'te Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği hizmete açıldı!

Kıtalararası Doktorlar Derneği ve Sınır Tanımayan Doktorlar, Gaziantep’teki Suriyeli kadın ve çocuklara ücretsiz sağlık hizmeti vermek amacıyla Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği açtı.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binası taşınıyor!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binasının yeni yerine taşınmasıyla ilgili sürecin başladığını kaydetti.

Buca’daki geçici kadın sığınma evi gençlik merkezine mi dönüştürülecek?

Yasal zorunluluğa rağmen İzmir’in 5 ilçesinde kadın sığınma evi yok. Buca’daki geçici kadın sığınma evi ise gençlik merkezi yapmak için kapatıldı!

Ankara Altındağ'da Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapıldı!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi'ni daha Altındağ'a kazandırdı.

kadın spor okulu Haberi

kadın spor okulu

Kent genelinde kadınlar için özel sabah sporu programı düzenleyen Muratpaşa Belediyesi, 5 noktada da step, pilates ve aerobik kursu veriyor.


Muratpaşa Belediyesi, 7'den 70'e herkesin, her zaman spor yapabilmesi için ücretsiz kurslar düzenliyor. Evkadınlarına yönelik, sabah sporu programını başarıyla sürdüren Muratpaşa Belediyesi, 5 noktada da ücretsiz step, plates ve aerobik kursu veriyor. Muratpaşa Belediyesi, Çağlayan, Süleyman Evcilmen, Dilşad Refizade Spor Salonu, Uğur Mumcu Stadı ve Kültür Sitesi'nde step, pilates ve aerobik kursu veriyor.


250 evkadını, uzman antrenör eşliğinde haftanın 3 günü step, pilates ve aerobik...