29 / 04 / 2024

kadınlar okul yaptıracak

kadınlar okul yaptıracak

Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, ilçe esnafının da desteğiyle festival havasında bir kermes düzenliyor. Kermesten toplanan gelir, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa Zeytinburnu'ndaki bir anaokulunun yapımında kullanılacak.

Kadınların gayrimenkule ilgisi giderek artıyor!

Emlakjet tarafından açıklanan resmi verilere göre kadınların erkeklere oranla daha fazla konut arama yaptığı ortaya çıktı. İşte tek tek açıklanan o veriler...

Eşini kaybeden kadınlar için açıklandı! Başvuru yapanlara 2000 TL ödeme yapılacak! Başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlar için duyuru yaptı. Başvuruda bulunanlara 2 bin TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!

Le Monde 'Airbnb havuzlu konut kiralayan Müslüman kadınları yetkililere bildirecek' haberini güncelledi!

Fransız Le Monde gazetesi, internet üzerinden rezervasyon ve konaklama imkanı sunan Airbnb şirketinin, havuzlu müstakil konut kiralayan Müslüman kadınları belirleyebilmek için Fransız yetkililerle iş birliği yapacağı iddiasının yer aldığı haberiyle ilgili güncelleme yaptı.

Merve Özbey babası adına okul yaptıracak!

Geçtiğimiz hafta babasını kaybeden şarkıcı Merve Özbey, babasının adını yaşatmak için Doğu Anadolu'da okul yaptıracak.

Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak! 

Türk-Amerikan iş kadını Demet Öger, Doğu Anadolu'da okul yaptıracak. Öger, okul için arazi arayışına başladı.

TOBB selden etkilenen Akçakoca'da okul yaptıracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 12 derslikli ilkokul yaptıracak.

Mustafa Varank: Malatyalı iş insanları 5 okul yaptıracak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Malatyalı İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği buluşmaya katıldı. Mustafa Varank, iş insanlarının Malatya’da okul yaptırma sözü verdiğini belirtti...

Elazığlı hayırseverler 19 okul yaptıracak!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası vatandaşların ihtiyaçlarının en kısa sürede giderilmesi için hız kesmeden çalışmalara başlandı. Hayırseverlerin bölgede 19 okul yaptırdığı belirtildi...

Kadınlar ev kiralarken bu 7 maddeye dikkat ediyor!

Emlakjet kadınların konut kiralama alma alışkanlıkları ile ilgili olarak bir analiz yayınladı. Yapılan analizde genel olarak kiralık konut arayışında olan kadınların, konut arayışlarında okul, iş yeri, ulaşım gibi olanaklara önem vererek konut tercihinde bulundukları bilgisine ulaşıldı...

Rönesans Holding'den Dünya Kadınlar Günü'ne özel video!

"Kadınların Rönesansı" başlığıyla yayınlanan videoda, Rönesans çalışanları, "İşini tutkuyla yaptıktan sonra kadın veya erkek olmanın bir farkı yok" mesajını veriyor...

Limak Vakfı, Gülseren Özdemir adına okul yaptıracak!

Limak Holding'in hayır ve sosyal sorumluluk faaliyetlerini sürdüren Limak Vakfı, Küçükçekmece'de zihinsel ve bedensel engelliler için modern bir okul yaptıracak.

TOKİ Odunpazarı Karapınar'da okul ve cami yaptıracak!

Odunpazarı Karapınar Mahallesi’ne TOKİ'nin yaptığı yatırımlara yenileri ekleniyor. Bugün gerçekleştirilecek ihaleyle TOKİ Karapınar'a 2 okul ve 1 cami yaptıracak.

Şahan Gökbakar oğlu Deniz Efe adına okul yaptıracak!

Sinemadaki başarısını toplumsal olaylara duyarlılık ve aile hayatında da gösteren Şahan Gökbakar, alkışlanacak bir proje için düğmeye bastı. Ünlü şovmen, oğlu Deniz Efe adına bir okul yaptırmak istiyor..

kadınlar okul yaptıracak Haberi

kadınlar okul yaptıracak

Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, ilçe esnafının da desteğiyle festival havasında bir kermes düzenliyor. Birbirinden lezzetli ev yemeklerinin ve el işi sanatlarının yer alacağı kermesten toplanan gelir, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa Zeytinburnu'ndaki bir anaokulunun yapımında kullanılacak.


28-29-30 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan kermeste, ev yemeklerinden pastalara, züccaciyeden mefruşata, tekstilden kırtasiyeye ve el sanatlarından takıya kadar birçok ürün halkın beğenisine sunulacak. Tüm Zeytinburnuluların davetli olduğu kermeste vatandaşlar, Rumeli Böreği, Balkanlar'ın meşhur tatlısı Trileçe, Türkmen Pilavı ve birbirinden lezzetli yöresel ev yemeklerini tatmanın yanı sıra künye, kolye ve bilezik gibi el emeğiyle yapılmış hediyelik eşyaları da piyasa değerinden çok daha ucuza bulma şansını yakalayacak.


Ev hanımları marifetlerini yarıştıracak


28 Nisan Perşembe günü saat 10.00'da Zeytinburnu Meydanı'nda açılışı gerçekleştirilecek kermeste, resim yarışmaları,...