15 / 05 / 2024

Kadir Aladoğan

Kadir Aladoğan

Koza Enerji Üretim Atık Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Gıda Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Kadir Aladoğan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kadir Kırhan Uluçay nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi ülkelerde çalıştı?

Kadir Kırhan Uluçay kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Kadir Kırhan Uluçay ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Forest Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Forest Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Geliştirme Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İlker Küçükoğlu ve Kadir Özdoğan tarafından kuruldu.

İsyus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

İsyus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ödoğan ve Hadı Bahramı ortaklığında kuruldu.

5 maddede olağan zamanaşımı ile taşınmazın kazanılması!

Avukat Kadir Kurtuluş, Emlakkulisi.com okurları için, 5 maddede olağan zamanaşımı ile taşınmaz mülkiyetinin kazanılmasını inceledi. İşte 5 maddede olağan zamanaşımı ile taşınmazın kazanılması...

Çamlıca Cami Kadir Gecesi'ne yetiştirilmeye çalışılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çamlıca Camisi'ni inşallah Kadir Gecesi'ne yetiştirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu...

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." dedi.

Kadir Topbaş: Kadıköy'e 3,3 milyarlık yatırım yaptık!

Kadıköy Evet Platformu’nun düzenlediği mitingde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköy’e 3.3 milyar lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Özdoğan İnşaat Tasarım Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdoğan İnşaat Tasarım Reklam Ticaret Limited Şirketi Murat Özdoğan ve Kadir Özdoğan ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kadir Topbaş: Hedefimiz bin kilometre raylı sistem!

TRANSİST 2016’nın açılışında konuşan Başkan Kadir Topbaş, 44 kilometre olan raylı sistemi 150 kilometreye çıkardıklarını ve 89 kilometre metro inşaatının da devam ettiğini belirterek, "Hedefimiz İstanbul’da bin kilometre raylı sisteme ulaşarak erişim sorunun tamamen çözmek” dedi.

İşte Kadir Topbaş'ın İstanbul'a yapacağı 11 ulaşım projesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 2017 bütçesinin oylandığı toplantıda konuşan İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un plan bütünlüğüne dikkat çekip, “Bakanların plan yapma yetkisi olmamalı” diye konuştu.

Balyan Anıt Mezarı açıldı!

Balyan Anıt Mezarı açılışını Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ömer Arısoy, Patrik Genel Vekili Aram Ateşyan ve Belediye Başkanı Kadir Topbaş yaptı.

Kadir Topbaş Yatırım Zirvesi 2015'te konuştu!

Yatırım Zirvesi 2015’te konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Şehirlerin yarıştığı dönem geride kaldı. Artık “Odak Şehir” kavramı var dünyada. İşte İstanbul’da o Odak Şehirlerden bir tanesidir “ diye konuştu.

İsmail Erdem Kadir Topbaş Kültür Kompleksi'ni inceledi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe'de inşaatı devam eden Yenidoğan Dr. Kadir Topbaş Kültür Kompleksi projelerindeki çalışmaları denetledi, Erdem Yenidoğan İtfaiye Merkezini de ziyaret etti...

Kadir Aladoğan Haberi

Kadir Aladoğan

Koza Enerji Üretim Atık Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Gıda Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Kadir Aladoğan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Koza Enerji Üretim Atık Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Gıda Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; a) her türlüinşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane işlerini yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak unlar üzerinde veya başkaları üzerindeki arazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt montaj işleri yapmak . müstakil konut İşhanları fabrika binaları, yollar baraj ve göletler , park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler tatil köyleri inşaa etmek bunları satmak veya kiraya vermek....