29 / 04 / 2024

Koza Enerji Üretim Atık Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Gıda Elektronik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Koza Enerji Üretim Atık Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Gıda Elektronik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Koza Enerji Üretim Atık Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Gıda Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Kadir Aladoğan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.



Koza Enerji Üretim Atık Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Gıda Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Kadir Aladoğan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Koza Enerji Üretim Atık Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Gıda Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; a) her türlüinşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane işlerini yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak unlar üzerinde veya başkaları üzerindeki arazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt montaj işleri yapmak . müstakil konut İşhanları fabrika binaları, yollar baraj ve göletler , park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler tatil köyleri inşaa etmek bunları satmak veya kiraya vermek. c) Türkiyede bakanlıkların veya bakanlığa bağlı kuruluşların , kamu ikdisadi kuruluşlarının mahalli idarelerin yapı kooperatiflerinin ve özel sektörün ihaleye çıkarttığı inşaat elektrik tesisat, yol su kanalizasyonaltyapı, üst yapı, dekorasyon, işlerinin yeni yapımı veya onarımı ihalelerine katılmak için teklif vermek. Ve işi yapmak.  d) her türlü dekorasyon tamirat ve boya işlerini yapmak e) Her türlü bina ve yapılar ve peyzaj mimarisi ile çevre düzenlemesi alanında mimarlık mühendislik plan proje ve danışmanlık fizibilite ve araştırmalar yapmak. f) kadastro , yeraltı maden ocakları, tünel ve baraj yol su kanalizasyon boru hattı, elektrik hattı , tesisatı gibi işlerin haritalarının ve parselasyonunun yapımı.



Geri Dön