10 / 05 / 2024

Kadir Albayrak Şarköy altyapı yatırımları

Kadir Albayrak Şarköy altyapı yatırımları

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (TESKİ) sürdürdüğü çalışmaların son durumu hakkında bilgi sahibi olmak için 10 ilçedeki tesislere ziyaret gerçekleştirdi.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Köy okulları açılsın, bakım ve onarımını biz yapalım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kapatılan köy okullarının yeniden açılmasıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

Berat Albayrak borsadaki yükselişi değerlendirdi!

Bakan Albayrak, Türkiye'ye ve piyasalara güvenin her geçen gün arttığını belirterek, "Borsa İstanbul nisan-haziran döneminde yüzde 29,9'luk yükselişiyle 11 yılın en iyi çeyreklik performansına imza attı." dedi.

Berat Albayrak: Endekslerdeki yükseliş bugünün dünden daha pozitif olduğunun göstergesidir!

İmalat PMI verilerini değerlendiren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Reel kesim, tüketici ve ekonomi güven endeksindeki yükseliş bugünün dünden, haziranın mayıstan daha pozitif olduğunun göstergesidir" ifadelerini kullandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımlarında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmedebn devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Yusuf Şenel Ortaokulu açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'de gerçekleştirilen Yusuf Şenel Ortaokulu açılış törenine katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi.

Tekirdağ'daki hizmet binası 2021 yılında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı tüm hızıyla devam eden Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yapımına 2016 yılında başlana bina 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi yarın açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi hizmete açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'de imar toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Çerkezköy Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, büyükşehir belediyesinin Çerkezköy'deki yatırımlarını inceledi.

Kadir Albayrak Şarköy altyapı yatırımları Haberi

Kadir Albayrak Şarköy altyapı yatırımları


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (TESKİ) sürdürdüğü çalışmaların son durumu hakkında bilgi sahibi olmak için 10 ilçedeki tesislere ziyaret gerçekleştirdi.


İlk olarak Şarköy Kızılcaterzi Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Albayrak, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Kızılcaterzi Mahallesi İsale Hattı ve Muhtelif Mahalleler Şebeke İnşaatında incelemelerde bulunan başkan Albayrak tesis ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Hoşköy Mahallesi sakinleri ile bir araya gelip sohbet eden Başkan Albayrak, hizmetler hakkında vatandaşların görüşlerini aldı.


Uçmakdere Mahallesinde Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne ait Sahil Düzenleme Alanında incelemelerde bulunan Başkan Albayrak Uçmakdere ve Yeniköy mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.


Tekirdağ Büyükşehir...