15 / 05 / 2024

Kadir Albayrak yeni projeler

Kadir Albayrak yeni projeler

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı kapsamında gittiği Kapaklı'da, 3 dev projenin müjdesini verdi. Proje kapsamında Kültür Merkezi, Spor Salonu ve Yaşam Merkezi ve üst geçit yer alıyor.

Berat Albayrak: Türkiye ekonomisi bir dönüm noktasında, yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye ekonomisinin bir dönüm noktasında olduğunu söyleyerek "Yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi" ifadelerini kullandı.

Berat Albayrak: Ekonominin her alanında yeni bir döneme giriyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "YEP hedeflerimiz kapsamında ihracatta, sanayide, üretimde ve ekonominin her alanında yeni bir döneme giriyoruz" dedi.

Berat Albayrak Yeni Ekonomi Programı'nı açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 2021-2023 döneminin ekonomideki yol haritasını çizecek Yeni Ekonomi Programı'nı açıkladı.

Berat Albayrak’tan yeni dönemin kodları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “müjde” olarak açıkladığı Karadeniz’deki doğal gazın bulunmasıyla birlikte başlayan yeni süreç hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıklamada bulundu.

Köy okulları açılsın, bakım ve onarımını biz yapalım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kapatılan köy okullarının yeniden açılmasıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan çiftçilere destek açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde çiftçilere, hububat üretimi ve pancar küspesi için toplam 400 milyon lirayı aşan avans desteği verdiklerini bildirdi.

Berat Albayrak'tan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi değerlendirmesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni tip koronavirüs salgını sonrası dönemde de güçlü Türkiye'nin güçlü ekonomisini 2023 hedeflerine ulaştırmak için durmaksızın çalışacaklarını aktardı.

Berat Albayrak: Koronavirüsün bıraktığı hasar 1929 buhranından da büyük olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgının ekonomiye etkilerine ilişkin olarak "Bıraktığı hasar 1929 buhranından da büyük olacak" görüşünü dile getirdi.

Konut kredisinin de içinde olduğu 40,6 milyar liralık borç ötelendi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında, Konut kredisinin de içinde olduğu 40,6 milyar liralık borcun ötelendiğini belirtti...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Sıfır konuta faiz müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni konut alacak vatandaşlar için müjdeyi verdi. Albayrak, sıfır konut faizlerinde 0.99 olan oranın 0.79’a düşeceğini açıkladı.

Tekirdağ Ergene Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene Atatürk Evi'nin temelini attı. Temel atma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımlarında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmedebn devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Kadir Albayrak yeni projeler Haberi

Kadir Albayrak yeni projeler

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı kapsamında gittiği Kapaklı'da, 3 dev projenin müjdesini verdi. Kültür Merkezi, Spor Salonu ve Yaşam Merkezi ile Engelli vatandaşlanmızın da kullanabileceği yaya üst geçit olmak üzere 3 dev projenin Kapaklı'da hayata geçirileceği müjdesini veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her gittiğimiz yere hizmeti de götüreceğimizi söyledik. Bugün Kapaklı'dayız. Kapaklı için 35 Milyon TL'lik 3 projenin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Kapaklı halkımıza bu projelerin müjdesini buradan vermek istiyorum. Büyükşehir, 11 ilçe belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak tüm sorunların üstesinden geleceğiz...