04 / 05 / 2024

Kadir Gülnihal

Kadir Gülnihal

K G Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Gülnihal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta Ataşehir, Mevlanan Mahallesi, Şehit Emre Anşin Sokak'ta kuruldu.

Ugan Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ugan Mühendislik Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Gökkaya tarafından kuruldu.

Gnyn İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gnyn İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Günaydın tarafından kuruldu.

İkizler Cmg Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Cmg Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Gökkaya tarafından kuruldu.

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güldür, Sevcan Demiral ve Yalçın Demiral ortaklığında kuruldu.

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güneş tarafından kuruldu.

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kadir Gökhanoğlu ve Ünal Gökhanoğlu ortaklığında kuruldu.

Buka Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buka Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buse Zevalsiz ve Kadir Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Hadise, annesi için villa satın aldı!

Hadise annesi Gülnihal Açıkgöz'e yeni yıl hediyesi olarak ev almaya karar verdi. 36 yaşındaki şarkıcının, 3 milyon TL'yi gözden çıkararak kesenin ağzını açtığı belirtildi. Ünlü şarkıcının 3 milyon TL'ye iki katlı bahçeli villa aldığı belirtildi. 

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  Kadir Gültepe tarafından kuruldu.

Kar Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kar Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Kaltan, Kadir Güven, Rayet Kaltan ve Zahir Güven ortaklığında kuruldu. 

Simplex Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Simplex Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Göker    Çetin tarafından kuruldu. 

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu evlendi!

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu, Muratpaşa ilçesindeki Akra Barut Otel'de düzenlenen düğün törenle dünya evine girdi.

Büka Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Büka Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülnihal Büyük ve Timur Büyük ortaklığında kuruldu. 

Kadir Gülnihal Haberi

Kadir Gülnihal

K G Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Gülnihal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu. 


K G Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...