04 / 05 / 2024

Kadir Kelekçi ege yatırımları

Kadir Kelekçi ege yatırımları

Almanya'da faliyet gösteren GK Dienstleistungen İnşaat firmasının sahibi Kadir Kelekçi, Ege Bölgesi'ne yatırım yapmaya hazırlanıyor.Avrupa kalitesinde ev projeleri hazırladığını, bunların 2015 yılının sonuna doğru faaliyete geçeceğini belirtti.

Ege Bölgesi için son dakika deprem uyarısı: 3 il çok riskli!

Doç. Dr. Tahir Gönen, Ege Bölgesi'nden geçen fay hatlarının Kuzey Anadolu'daki fay hatlarına göre daha kısa olduğunu dile getirerek, Ege Bölgesi'ndeki faylar kısa olduğu için çok uzun süreli depremler beklenmediğini söyledi. Doç. Dr. Tahir Gönen ayrıca riskli olan illeri de açıkladı.

Ege Yapı Urla Kekliktepe yıl içinde satışta! Yeni proje!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde ön talep süreci devam ediyor. Ege Yapı Urla Kekliktepe'de satışların 1-2 ay içinde başlaması planlanıyor. İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe projesiyle ilgili merak edilenler...

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

İş GYO Ege Perla AVM'nin değeri belli oldu!

İş GYO İzmir Ege Perla AVM'nin ve içerisindeki 23 adet bağımsız bölümün toplam değeri 308 milyon 447 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 363 milyon 967 bin 460 TL  değer takdir edildi.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Ege Bölgesi için kritik uyarı!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir  Ege Bölgesi'nde yer alan fay hatları için uyarıda bulundu. 

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir’de kentsel dönüşüm için gözlerin çevrildiği en önemli bölgelerden biri olan Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapılan kat karşılığı anahtar teslim yapım ihalesi, sonuçlandı. 3 firmadan teklif sunulan ihaleyi Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. aldı. 

TOKİ Marmara ve Ege Bölgesindeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Ege Yapı Beyoğlu projesi için ön talep topluyor!

Ege Yapı, İstanbul'un en gözde semti Beyoğlu'da hayata geçirmeyi planladığı Hasköy projesi için ön talep topluyor. Projede teslimlerin 2021 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Koronavirüs sonrası şehirden köye kaçış başladı!

Koronavirüs salgını sonrası emlak tercihleri değişiyor. En çok vakanın İstanbul'da görülmesiyle birlikte, çok sayıda kişi Ege köylerinden ev aramaya başladı. Ünlü isimlerinde içinde olduğu çok sayıda vatandaş, bahçeli ve taş ev arıyor...

Evora İzmir’e değer kattı!

Evora İzmir projesi, Yeni Asır’ın düzenlediği 'EGE YİİT ÖDÜLLERİ'nin 'İzmir'e değer katanlar' kategorisinde büyük ödüle layık görüldü. Projenin ödülünü Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım aldı...

Ege'de kentsel dönüşüm seferberliği!

Ege’de Akıllı ve Sürdürülebilir Kentsel Dönüşüm Forum'u düzenlendi. Forumda konuşan İzmir'in belediye başkanları kentsel dönüşüm için destek istedi.

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlıyor!

İzmir’in gelişen ve yükselen bölgesi olan Bayraklı’nın yeni cazibe merkezi olan Ege Perla'da 20 Ağustos – 12 Eylül tarihleri arasında Bilim Şenliği düzenleniyor.

Kadir Kelekçi ege yatırımları Haberi

Kadir Kelekçi ege yatırımları

Almanya'da faliyet gösteren GK Dienstleistungen İnşaat firmasının sahibi Kadir Kelekçi, Ege Bölgesi'ne yatırım yapmaya hazırlanıyor. Çeşme ve İzmir'de arazi arayışlarına başlayan genç işadamı Kelekçi, farklı konseptlerde ve Avrupa kalitesinde ev projeleri hazırladığını, bunların 2015 yılının sonuna doğru faaliyete geçeceğini belirtti. 


Posta...