20 / 05 / 2024

kadir özşahin

kadir özşahin

Gürcistan’a kimlikle geçiş imkanı verilip geçiş ücreti de 1 TL olduğundan beri Karadenizliler cuma akşamı işten çıkıp Batum’a atıyor kapağı. Orası ışıl ışıl, kumarhaneler serbest, gece hayatı çok hareketli. Batum için kimileri “İlerde Kıbrıs olacak” diyor

Başkan Şahin: ‘Onaysız işlemlerden banka sorumludur’

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, onaysız işlemlere ilişkin açıklama yaptı. Şahin, müşterinin onayı dışında yapılan işlemler nedeniyle meydana gelebilecek tüm zarardan bankanın sorumlu olduğunu söyledi.

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Özşahin tarafından kuruldu.

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özşahin, Melih Can Kiriş, Sergen Özşahin tarafından kuruldu.

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin, Burak Şahin ve Haldun Şahin ortaklığında kuruldu.

Öz Şahinşer Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Şahinşer Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Okan Şahin tarafından kuruldu. 

Designage Mimarlık Yapı Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Designage Mimarlık Yapı Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Şahin tarafından kuruldu. 

Tülin Şahin'den kızı Siena’ya 50 bin liralık oda!

Ünlü model Tülin Şahin, kızı Siena Leyla’nın odası ve kıyafetleri için 40 bin TL harcadı.

Berkay Şahin kızı Arya'ya Vadistanbul'dan 2 ofis aldı!

Ünlü popçu Berkay Şahin ,7 ay önce dünyaya gelen kızı Arya için Vadistanbul'dan tanesi 300 bin dolarlık 2 adet ofis aldı.

Fatma Şahin: TOKİ bizim en büyük paydaşımız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada: "TOKİ bizim en büyük paydaşımız." dedi.

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mana Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Cem Özşahin tarafından kuruldu.

Kastamonu Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali açıldı!

Kastamonu Çatalzeytin Belediyesi’nin Atatürk Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali hizmete açıldı.

kadir özşahin Haberi

kadir özşahin

Türkiye’nin Batum Başkonsolosluğu’nda telefon çalıyor. Hafta sonu, gecenin bir vakti. Telefonda endişeli bir kadın sesi: “Bizim bey sizin orada mı?” Cuma akşam saatleri... Sarp Sınır Kapısı’nın önünde upuzun bir kuyruk var. Bizi Batum’a götüren Fuat, “Bir saat bekleriz” diyor. Kuyruktaki arabaların plakalarına bakıyorum: 53 (Rize), 61 (Trabzon), 08 (Artvin)...

Biraz hasbıhal edelim diye yanına sokulduğumuz hiç kimse eğlenceye gitmiyor nedense! Tıpkı memlekette herkesin belgesel seyrettiğini söylemesi gibiÖ “İş için gidiyorum” cümlesi var dillerde. Günlerden cuma, saat 21.00, iş... Peki.


Orada herkes özgür

Eğitim müfettişi Kadri Özşahin’in gerekçesi daha “içerden”: “Ben halamın kızını kaçırıp evlendim, ona saygımdan gitmem!”

Kadri Bey doğma büyüme Hopalı. Buraların yıllar içinde nasıl değiştiğini iyi biliyor:

“Ben ortaokulu, liseyi Hopa’da okudum. Bir hata yapınca ‘Evladım sen kimin oğlusun?’ derlerdi. 1989’da sınır...