06 / 07 / 2024

kadir pürlü

kadir pürlü

Sivas İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü, "Turist sayısını artırmak için çok sayıda çalışma yaptık. Bu sezonda turist sayısı daha da artacak" dedi.

BİM’de set üstü ocak 1200 TL’ye, robot süpürge 4500 TL’ye, jeneratörlü ütü 2200 TL’ye düştü!

BİM’in 28 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken set üstü ocak 1200 TL’ye, robot süpürge 4500 TL’ye, jeneratörlü ütü 2200 TL’ye düştü. İşte BİM 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Ev alıp satacaklar dikkat! Tapu Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi: Hiçbir geçerliliği yok!

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Zeki Adlı'dan ev alıp satacak herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Adlı yaptığı açıklamada noterdeki sözleşmelerin geçerliliğinin olmadığını, satışların tapu müdürlüklerinde olması gerektiğini dile getirdi.

Eyüp İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde SMS dönemi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde hizmet akışını kolaylaştırmak için sms ile bilgilendirme sistemine geçtiklerini belirtti

Eyüp Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü devredildi!

Eyüp Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Belediye Meclis kararıyla kapatılarak, hizmetleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğüne devredildi.

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

GoldMaster, Sensörlü LED Tüp ile verimli aydınlatma sağlıyor!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Sensörlü LED Tüp’ ile harekete duyarlı bir aydınlatma sağlayarak verimli enerji kullanımını sağlıyor.

Sivas'ta 4 paket tur çalışması turizmi artıracak!

Sivas İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü, "Turist sayısını artırmak için çok sayıda çalışma yaptık. Bu sezonda turist sayısı daha da artacak" dedi.

Orman Genel Müdürlüğü taşınmazları satıp kiraya verebilecek!

ORMAN Genel Müdürlüğü'nün "OGM Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmeliği" Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre Orman Genel Müdürlüğü taşınmazları satıp, kiraya verebilecek..

1936 yılında Vakıflar Müdürlüğü tarafından Eyüp İzzet Mehmet Paşa tekkesi 800 liraya kiraya verilmiş!

1936 yılında Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Eyüp'te bulunan İzzet Mehmet Paşa Tekkesi ve bahçesi 800 liraya kiraya verilecekmiş. Kapalıçarşı'da Büyük Püskülcüler'de bir dükkanda 362 liraya veriecekmiş.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne acil servis ve onkoloji binası yapılacak!

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servis, Onkoloji ve Yataklı Servis Binası Yapım İşi, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı tarafından 25 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

NEÜ Meram Tıp Fakültesi'ne yeni bina yapılacak!

Şehrin en çok rağbet gören hastanelerinden birisinin Meram Tıp Fakültesi hastanesi olduğunu vurgulayan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni yapılarak hastanenin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kadir Topbaş: Gaziosmanpaşa’da yatırımlarımız metro ağırlıklı olarak sürecek!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı ziyaret eden Başkan Kadir Topbaş, başarılar diledi ve her iki ilçeye de desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Eyüp Sultan Türbesi ne zaman ziyarete açılacak?

Geçtiğimiz Ramazan ayında kısmen açılan ancak restorasyon çalışmalarının devam ettiği Eyüp Sultan Türbesi'yle ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Kadir Topbaş, tam açılışın bu hafta Cuma yapılacağını bildirdi...

kadir pürlü Haberi

kadir pürlü

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kente turist çekmek için bir çok çalışmaya imza atarak sonuçlarını beklemeye koyuldu. Sivas'ın turist ağırlamaya hazır olduğunu ifade eden İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü, "Turist sayısını artırmak için çok sayıda çalışma yaptık. Bu sezonda turist sayısı daha da artacak" dedi. 


Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü yeni turizm sezonunun başladığını ve Sivas'ta artan turist sayısının bu yıl daha da artması için yaptıklan çalışmaları aktardı.Pürlü yaptığı açıklamada, "Sivas Turizmini bir nevi pazarlamak amacıyla bu paket turları hazırladık. 'Sivas Turizm Profesyonellerime buluşuyor. 1 kapsamında bu çalışmalar yapıldı ve Oran Kalkınma Ajansı tarafından destektendi. Bu kapsamda 4 tane paket tur çalışması yapıldı.Sivas tanıtılmalıdır. Biz bu kitapçıkları öncelikle Büyük Şehirlerde faaliyet gösteren kurumlara gönderdik....