04 / 05 / 2024

kadir topbaş 3 katlı Tüpgeçit açıklaması

kadir topbaş 3 katlı Tüpgeçit açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da projeyle ilgili düşüncelerini belirtti. Topbaş: "3 katlı Tüpgeçit ile İstanbul’un iki yakasını hem karayolu hem metroyla birbirine bağlıyoruz" dedi

Kadir Topbaş 3. Havalimanı'nın inşaat alanını gezdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, inşaatı devam eden 3. Havalimanı'nda büyükelçilerle buluştu. Topbaş, bölgede gerçekleşen toplantının ardından 3. Havalimanı şantiye alanını gezdi.

Kadir Topbaş: Kadıköy'e 3,3 milyarlık yatırım yaptık!

Kadıköy Evet Platformu’nun düzenlediği mitingde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköy’e 3.3 milyar lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Kadir Topbaş: Şişli'ye 3,5 milyarlık yatırım yaptık!

stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Şişli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Topbaş yaptığı açıklamada Şişli'ye 3,5 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını belirtti.

Kadir Topbaş: Büyük ölçekteki projelerimiz bitmek üzere!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışını değerlendiren Kadir Topbaş, "Dünyada bazı özellikleriyle önde gelen 3. köprümüzün açılışını yaptık. Yine büyük ölçekte bitmek üzere olan projelerimiz var." dedi.

Kadir Topbaş yeniden TBB genel başkanlığına seçildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, 3 dönemdir yürüttüğü Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) başkanlığına yeniden seçildi.

Kadir Topbaş'tan 3 Katlı Tüpgeçit açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da projeyle ilgili düşüncelerini belirtti. Topbaş: "3 katlı Tüpgeçit ile İstanbul’un iki yakasını hem karayolu hem metroyla birbirine bağlıyoruz" dedi

Kadir Topbaş: Barajlarda doluluk oranı yüzde 95'e çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş barajlardaki doluluk oranının yüzde 95'lere geldiğini belirtti. İstanbul barajları dün yüzde 94.3'lük doluluk oranıyla en dolu seviyesini yakalamıştı.

Kadir Topbaş: Deprem riski taşıyan alanlar 3. havalimanının bulunduğu bölgeye taşınacak!

Deprem riski taşıyan alanların üçüncü havalimanının bulunduğu bölgelerde yeni yerleşim alanlarına taşınacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Riskli bölgelerin en az yüzde 50'si yeşil alana dönüştürülecek" dedi...

Şehir Plancıları Odası'ndan İdris Güllüce ve Kadir Topbaş'a 3. Havalimanı uyarısı!

TMMOB Şehir Plancıları Odası, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a birer açık mektup göndererek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Üçüncü Havalimanı için uyarılarda bulundu...

Kadir Topbaş mazbatasını aldı!

3. Dönem başkanlığa seçilmesinin ardından Çağlayan Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatasını alan Başkan Kadir Topbaş, “İstanbullular yaptığımız hizmetleri takdir etti ve kendi geleceklerini emanet ederek bize olan güvenlerini tazelediler” dedi.

Kadir Topbaş: İstanbullulara hizmet vermenin gururunu yaşayacağım!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti İBB Adayı Kadir Topbaş 3. Kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Topbaş, “Bize oy versin vermesin bütün İstanbullulara hizmet vermenin gururunu yaşayacağım” dedi.

Kadir Topbaş: Arnavutköy dünyanın fuar ve kongre merkezi olacak!

Arnavutköy’de vatandaşlara hitap eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Arnavutköy’deki 3. havalimanının yakınında dünyada örneği olmayan bir kongre ve fuar kampüsü yapacaklarını açıklayarak, “Yerlerinizin değerini bilin” dedi...

Kadir Topbaş: Harem'in kaldırılması için çalışmalarımız var!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 3. havalimanı, metro çalışmaları ve İstanbul trafiği hakkında açıklamalarda bulundu. Kadir Topbaş, Harem' in kaldırılması için çalışmaları olduğunu söyledi...

kadir topbaş 3 katlı Tüpgeçit açıklaması Haberi

kadir topbaş 3 katlı Tüpgeçit açıklaması


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, Boğaz'da 3. tüp geçiş projesinin detayları belli olmaya başladı. Yeni tüpgeçit hem tekerlekli araçların geçişine hem de demiryolu geçişine imkan verecek. Üçüncü köprüden sonra yapılması kararlaştırılan üçüncü tüp geçit, hem trafiği rahatlatacak hem de süreyi kısaltacak.