27 / 04 / 2024

kadir topbaş beyoğlu belediyesi ziyareti

kadir topbaş beyoğlu belediyesi ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Beyoğlu’na yaptı. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet eden Topbaş, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti...

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." dedi.

Taksim Camii'nin temeli atıldı!

Taksim'e caminin temeli, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas tarafından atıldı.

Taksim Camisi için ilk kazma bugün vurulacak!

Taksim Camisi için bugün temel atma töreni gerçekleşecek. Törene İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem katılacak.

Kadir Topbaş'tan Bahçelievler Belediyesi'ne ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Bahçelievler’de güzel hizmetlere imza atan Osman Develioğlu kardeşimi ve ekibini kutluyorum. Hepimiz, İstanbul halkının mutluluğu için, gece gündüz çalışmaya azimle devam ediyoruz” dedi.

Kadir Topbaş'ın acı günü! Kayınvalidesi Saadet Eres vefat etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş'ın kayınvalidesi Saadet Eres vefat etti. Topbaş'ın kayınvalidesi Saadet Eres'in cenaze namazı, bugün ikindi namazını müteakip Beyoğlu Kasımpaşa Camii-Kebir'de kılınacak.

Kadir Topbaş'tan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bülent Kerimoğlu’nu başkan seçilmesinden dolayı tebrik eder Kadir Topbaş, ilçenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kadir Topbaş, yağışların İstanbul'a kaç günlük su kazandırdığını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Feshane Kültür Merkezi’nde Uluslararası Rumeli Balkan Trakya Kültür Günleri’ne katıldı. Topbaş, yağışların İstanbul'a kaç günlük su getirdiğini açıkladı.

Kadir Topbaş: İstiklal'de 100 yıl önce yapılmış kanal olmasına rağmen!..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'daki son yağışla birlikte Beyoğlu İstiklal Caddesi'ni su basması ve İETT otobüslerinde meydana gelen trafik kazalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İşte Topbaş'ın o açıklamaları...

Kadir Topbaş, Taksim Meydanı’ndaki iftarda vatandaşlarla buluştu!

Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beyoğlu Belediyesi’nin Taksim Meydanı’nda düzenlediği iftarda vatandaşlarla buluştu. iftarda İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran ile semavi dinlerin temsilcileri de yer aldı...

BM UNDP Başkan Yardımcısı Kadir Topbaş’ı ziyaret etti!

UNDP Başkan Yardımcısı ve kuruluşun Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu Bölge Direktörü Cihan Sultanoğlu ile BM Kalkınma Programı Mukim Temsilci Yardımcısı Matilda Dimovska İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ziyaret etti...

Kadir Topbaş'a Avcılar ve Kadıköy Belediye başkanlarından ziyaret!

CHP'li Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında ayrı ayrı ziyaret etti.

Kadir Topbaş Beyoğlu Belediyesi'ni ziyaret etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Beyoğlu’na yaptı. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet eden Topbaş, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti...

Kadir Topbaş: Üsküdar yerinde dönüşümle tekrar ayağa kalkacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar' da, Esenler'de ve Beyoğlu'nda olduğu gibi, kimseyi mağdur etmeden yerinde dönüşüm yaparak Üsküdar' ı yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi...

kadir topbaş beyoğlu belediyesi ziyareti Haberi

kadir topbaş beyoğlu belediyesi ziyareti


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Beyoğlu’na yaptı. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet eden Topbaş, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 3’üncü kez yönetmek üzere seçilen Kadir Topbaş, mazbatasını altıktan sonra ilk ziyaretini, bir dönem belediye başkanlığı yaptığı Beyoğlu ilçesine yaptı. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kadir Topbaş, buradan Beyoğlu Belediyesi’ne geçti.


Beyoğlu’nda yeniden başkan seçilen Ahmet Misbah Demircan ve belediye çalışanları tarafından kapıda karşılanan Kadir Topbaş, vatandaşların kararını sandıktan verdiğini söyledi. Göreve kendisi gibi 3’üncü kez seçilen Ahmet Misbah Demircan’ı tebrik eden Başkan Topbaş, tüm ilçe belediyelerini dolaşacağını kaydetti.


İstanbul’a 3. dönemde de hizmet etmekten onur duyduğunu ifade eden Topbaş, “Bu seçimde vatandaşlar bizleri farklı bir sonuçla...