23 / 07 / 2024

Kadir Topbaş değerlendirme

Kadir Topbaş değerlendirme

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kentsel dönüşümde insani ölçekli yaşam standardını öngören sistemin ortaya konulması gerektiğini belirtti. İşte İBB Başkanı Kadir Topbaş'tan önemli açıklamalar...

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." dedi.

Kadir Topbaş’ın veto ettiği 5 imar değişikliği kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın, tekrar görüşülmek üzere meclise iade ederek veto ettiği 5 imar değişikliği dosyası aynen kabul edildi.

Kadir Topbaş: Şişli'ye 3,5 milyarlık yatırım yaptık!

stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Şişli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Topbaş yaptığı açıklamada Şişli'ye 3,5 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını belirtti.

Tekirdağ İmar ve Şehircilik'ten değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarına son sürat devam ediyor.

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Emlak İstimlak Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarına son sürat devam ediyor.

Kadir Topbaş: Büyük ölçekteki projelerimiz bitmek üzere!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışını değerlendiren Kadir Topbaş, "Dünyada bazı özellikleriyle önde gelen 3. köprümüzün açılışını yaptık. Yine büyük ölçekte bitmek üzere olan projelerimiz var." dedi.

Kadir Topbaş: Silivri'de metro hayaldi, projelendirdik!

Silivri 'deki İSMEK Kurs Merkezi açılış törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katılım gösterdi. Topbaş, "Buraya metro gelinceye kadar modern otobüslerle hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kadir Topbaş Büyükçekmece Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inceledi!

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş, “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik'' dedi.

Kadir Topbaş Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş yaptığı açıklamada “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik" DEDİ

İBB Başkanı Kadir Topbaş Kenya'da!

Birleşmiş Milletler Yerel Yönetimler Danışma Kurulu (UNACLA) Başkanlığı görevini de sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, organizasyonun Kenya’da yapılan toplantılarına katıldı. İşte toplantının gündemi...

Kadir Topbaş MIPIM Fuarı'nı değerlendirdi!

MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nın İstanbul Ticaret Odası’ndaki (İTO) değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Topbaş, "Yarışan Şehirler devri bitti. Odak Şehirler dönemi başladı. Ve İstanbul Odak Şehirdir" dedi.

Kadir Topbaş MIPIM Fuarı değerlendirme toplantısına katıldı!

MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nın İstanbul Ticaret Odası’ndaki değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Topbaş, "Yarışan Şehirler devri bitti. Odak Şehirler dönemi başladı. Ve İstanbul Odak Şehirdir" dedi.

Kadir Topbaş değerlendirme Haberi

Kadir Topbaş değerlendirme

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kentsel dönüşümde insani ölçekli yaşam standardını öngören sistemin ortaya konulması gerektiğini belirterek, "Bu çerçevede bazı bölgeler var ki başta tarihi yarımada olmak üzere yeni yoğunluklar getirme imkanı olmadığına göre, hatta İstanbul'un bazı noktalarına mevcut imar hatlarının çok daha üzerinde bir yapılanma ortaya çıktığı için mevcudu korumak imkanı olmayan yerlerde, belki de imar hakları transferi gibi bir sistem getirmek mümkün olabilir" dedi. Topbaş ayrıca Başbakan Davutoğlu’na, birtakım bakanlıkların, kurumların İstanbul'da plan yapma yetkisinin kalkmasını söylediğini belirtti.


Topbaş, Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, İstanbul'un, 8500 yıllık tarihiyle Avrupa'nın 23 ülkesinden büyük olduğunu söyledi.



Kentin, ekonomisiyle dünyanın 127 ülkesinden büyük bir yerleşim yeri olduğunu belirten Topbaş, İstanbul'un, 5 bin 400 kilometrelik bir alan olduğunu anlattı.



Topbaş, sanayileşmeyle...