19 / 05 / 2024

kadir topbaş dünya yerel yönetimler başkanımıdır

kadir topbaş dünya yerel yönetimler başkanımıdır

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü, "Dünyayı Yöneten Türkler"e yönelik bir çalışma yaptı. Çalışmada adı geçen 14 Türk’ün arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ ta var...

Kadir Topbaş son yolculuğuna uğurlanıyor!

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş son yolculuğa uğurlandı. Topbaş için İBB'nin Saraçhane Yerleşkesi önünde cenaze töreni düzenlendi

Kadir Topbaş'ın istifasının Ömer Faruk Kavurmacı'yla ilgisi var mı?

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Ahmet Hakan bugün köşesinde yer verdiği yazısında İBB eski başkanı Kadir Topbaş'a gönderme yaptı. Hakan yazısında, Topbaş'ın istifa kararıyla ilgili "Konunun FETÖ'den içeri düşüp çıkan damadınla bir ilgisi var mı?" ifadelerini kullandı.

Kadir Topbaş: Akıllı kentte mesafe katettik!

Dünya Akıllı Şehirler Fuarı açıldı. Fuara katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, akıllı kentler hakkında bilgiler verdi.

Kadir Topbaş: Kadıköy'e 3,3 milyarlık yatırım yaptık!

Kadıköy Evet Platformu’nun düzenlediği mitingde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköy’e 3.3 milyar lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Kadir Topbaş Koru Florya'dan 5 daire almış!

Kadir Topbaş ve ailesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli ayrıcalıklar tanıdığı konut projesinden aynı gün 5 daire birden almış.

Kadir Topbaş: Büyük ölçekteki projelerimiz bitmek üzere!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışını değerlendiren Kadir Topbaş, "Dünyada bazı özellikleriyle önde gelen 3. köprümüzün açılışını yaptık. Yine büyük ölçekte bitmek üzere olan projelerimiz var." dedi.

Kadir Topbaş yeniden TBB genel başkanlığına seçildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, 3 dönemdir yürüttüğü Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) başkanlığına yeniden seçildi.

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

2006 yılında Beykoz Kasrı için Kadir Topbaş'a tam yetki!

2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beykoz Kasrı'nın da içinde bulunduğu 200 dönümlük alanın Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisi için Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a tam yetki vermiş.

Kadir Topbaş Yatırım Zirvesi 2015'te konuştu!

Yatırım Zirvesi 2015’te konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Şehirlerin yarıştığı dönem geride kaldı. Artık “Odak Şehir” kavramı var dünyada. İşte İstanbul’da o Odak Şehirlerden bir tanesidir “ diye konuştu.

Kadir Topbaş'tan İstanbul'a müjdeler!

İstanbul’a 4 yeni metro hattı... Dar gelirlilere 2 bin 400 ucuz konut… Taksim Meydan düzenlemesi… Boğaz’a yeni gemiler… İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş açıkladı...

Kadir Topbaş: 30 yıldız dünya mirası listesindeyiz!

Paris'te Kültür Mirasının Korunması paneline katılan İBB Başkanı Topbaş "30 yıldır dünya mirası listesindeyiz. Ama daha çok işimiz var” dedi.

Kadir Topbaş'tan Apart Park müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayrampaşa'da vatandaşlarla buluştu. Kadir Topbaş, 100 bin araçlık otopark projesinin dışında her sokağa 'Apart Park' müjdesi verdi. Apartman görünümlü otoparkları sokak sakinleri kullanacak.

kadir topbaş dünya yerel yönetimler başkanımıdır Haberi

kadir topbaş dünya yerel yönetimler başkanımıdır


Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Başkanı (UCLG) ve Mirleşmiş Milletler Genel Sekreteri  Ban Ki Moon’un seçmiş olduğu devlet adamları “27 Akil Adam” arasında yer alan Başkan Kadir Topbaş, Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü’nün "Dünyayı Yöneten Türkler"e yönelik yaptığı çalışmada da yer aldı.


14 Türk’ün adınının geçtiği çalışmada Başkan Kadir Topbaş’tan şöyle söz edildi: 


“KADİR TOPBAŞ: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı… Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Başkanlığı görevine 2013 yılında ikinci kez...