26 / 05 / 2024

kadir topbaş en iyi komşu ödülü

kadir topbaş en iyi komşu ödülü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 140 bin konutta yaklaşık 1 milyon kişiye yönelik “Yılın En İyi Komşusu Benim Komşum” konulu yarışma düzenledi. En iyi komşulara ödüllerini Başkan Kadir Topbaş verdi...

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi!

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi. Projenin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, tarafından geçen ay iptal edildiği ortaya çıktı.

Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş istifası sonrasında başkanlık için adı geçen adaylara ilişkin açıklama yaptı. İşte Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması...

Kadir Topbaş 3. Havalimanı'nın inşaat alanını gezdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, inşaatı devam eden 3. Havalimanı'nda büyükelçilerle buluştu. Topbaş, bölgede gerçekleşen toplantının ardından 3. Havalimanı şantiye alanını gezdi.

Kadir Topbaş: Avcıları ulaşım ağlarıyla donatıyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'un en güzel ilçelerinden olan Avcılar'ı ulaşım ağlarıyla donatıyoruz'' dedi.

Muhtarlar Kurbağalıdere için Kadir Topbaş'a dilekçe yazdı!

Kadıköy'deki 21 mahalle muhtarı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’tan Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanmasını istedi.

Kadir Topbaş: Barajlarda doluluk oranı yüzde 95'e çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş barajlardaki doluluk oranının yüzde 95'lere geldiğini belirtti. İstanbul barajları dün yüzde 94.3'lük doluluk oranıyla en dolu seviyesini yakalamıştı.

Kadir Topbaş, Çamlıca Camii inşaatını inceledi!

Yapımına geçen yıl başlanan ve Cumhuriyet tarihinde inşa edilen en büyük cami olma özelliği taşıyacak Çamlıca Camisi'nin inşaatı hızla ilerliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çamlıca Cami'yi ziyaret etti.

Kadir Topbaş'tan Çamlıca Camisi inşaatına ziyaret!

Kadir Topbaş'tan Çamlıca Camisi inşaatına ziyaret gerçekleşti. Yapımına geçen yıl başlanan ve Cumhuriyet tarihinde inşa edilen en büyük cami olma özelliği taşıyacak Çamlıca Camisi'nin inşaatı hızla ilerliyor.

Kadir Topbaş okul önlemlerini açıkladı!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, okulların açılması nedeniyle alınan önlemlerle ilgili basın toplantısı düzenledi. AKOM’da kameralar karşısına geçen Topbaş, ilk gün toplu taşıma araçlarının saat 13.00’a kadar ücretsiz olacağını ifade etti.

Kadir Topbaş: Deprem riski taşıyan alanlar 3. havalimanının bulunduğu bölgeye taşınacak!

Deprem riski taşıyan alanların üçüncü havalimanının bulunduğu bölgelerde yeni yerleşim alanlarına taşınacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Riskli bölgelerin en az yüzde 50'si yeşil alana dönüştürülecek" dedi...

Kadir Topbaş: Kentin elektriği çöpten çıkacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, seçim kampanyası sürecince açıkladığı projelerin en dikkat çekicilerinden birisi de katı atık dönüşümü projesi oldu. Proje ile yılda 350 bin hanenin elektrik ihtiyacının karşılanması hedefleniyor...

Kadir Topbaş: Pendik’e 15 tane metro istasyonu geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pendik’e yapılan yatırım ve hizmetlerin açılış törenine katıldı. Topbaş, Pendik’in metro yatırımlarından en çok faydalanan ilçelerden biri olacağını belirtti...

Kadir Topbaş dünyayı yöneten 14 Türk arasında!

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü, "Dünyayı Yöneten Türkler"e yönelik bir çalışma yaptı. Çalışmada adı geçen 14 Türk’ün arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ ta var...

kadir topbaş en iyi komşu ödülü Haberi

kadir topbaş en iyi komşu ödülü


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Şirketlerinden Boğaziçi Yönetim A.Ş, “Yılın En İyi Komşusu Benim Komşum” konulu bir yarışma düzenledi. Yarışma Boğaziçi Yönetim A.Ş’’nin yöneticiliğini yaptığı 31 ildeki KİPTAŞ, TOKİ ve özel sektöre ait 140 bin konutta yaşayan yaklaşık 1 milyon sakine yönelik olarak düzenlendi.


Katılımcılar tarafından yazılan komşuluk anıları, Prof. Dr. Ergün Yıldırım (Sosyolog), Halime Kökçe (Star Gazetesi Yazarı), Sevda Salioğlu (Milat Gazetesi Köşe Yazarı) Mürvet Temel’den (Ev Hanımı) oluşan jüri tarafından değerlendirildi.


En etkili öykülerle seçilen yılın komşularına ödüllerini, Başakşehir Çınar Koleji’nde düzenlenen törenle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş verdi. Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, yarışmayla eski İstanbul’un unutulmaya yüz tutan değerlerinden komşuluğu tekrar canlandırmayı amaçladıklarını söyledi.


Site sakinlerinin yazdığı komşuluk anılarının sosyolog, gazeteci ve ev hanımlarından oluşan jüri tarafından değerlendirildiğini aktaran...