01 / 05 / 2024

Kadir Topbaş milletvekilliği açıklaması

Kadir Topbaş milletvekilliği açıklaması

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro İnşaatı’nda incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, basın mensuplarının İstanbul gündemiyle ilgili sorularını cevaplandırdı. İşte Başkan Topbaş’ın gündeme dair önemli açıklamalar

Kadir Topbaş'tan milletvekilliği açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yaptığı açıklamada "2019 yılına kadar İstanbul'daki başkanlık görevimi sürdürmek niyetindeyim. Siyasi hayatımı da bu belediye başkanlığıyla kapatmak istiyorum" dedi.

Kadir Topbaş son yolculuğuna uğurlanıyor!

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş son yolculuğa uğurlandı. Topbaş için İBB'nin Saraçhane Yerleşkesi önünde cenaze töreni düzenlendi

Kadir Topbaş hayatını kaybetti!

Türk mimar, iş adamı, siyasetçi ve Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi!

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi. Projenin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, tarafından geçen ay iptal edildiği ortaya çıktı.

Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş istifası sonrasında başkanlık için adı geçen adaylara ilişkin açıklama yaptı. İşte Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması...

Kadir Topbaş'ın istifasının Ömer Faruk Kavurmacı'yla ilgisi var mı?

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Ahmet Hakan bugün köşesinde yer verdiği yazısında İBB eski başkanı Kadir Topbaş'a gönderme yaptı. Hakan yazısında, Topbaş'ın istifa kararıyla ilgili "Konunun FETÖ'den içeri düşüp çıkan damadınla bir ilgisi var mı?" ifadelerini kullandı.

Kadir Topbaş’ın veto ettiği 5 imar değişikliği kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın, tekrar görüşülmek üzere meclise iade ederek veto ettiği 5 imar değişikliği dosyası aynen kabul edildi.

Kadir Topbaş'tan tahliye olan Ömer Faruk Kavurmacı için ilk açıklama!

İBB Başkanı Kadir Topbaş önceki gün sağlık sorunlarını gerekçe göstererek tahliye edilen damadı Ömer Faruk Kavurmacı ile ilgili açıklamada bulundu.

Kadir Topbaş: Kadıköy'e 3,3 milyarlık yatırım yaptık!

Kadıköy Evet Platformu’nun düzenlediği mitingde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköy’e 3.3 milyar lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Kadir Topbaş: Şişli'ye 3,5 milyarlık yatırım yaptık!

stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Şişli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Topbaş yaptığı açıklamada Şişli'ye 3,5 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını belirtti.

İşte Kadir Topbaş'ın İstanbul'a yapacağı 11 ulaşım projesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 2017 bütçesinin oylandığı toplantıda konuşan İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un plan bütünlüğüne dikkat çekip, “Bakanların plan yapma yetkisi olmamalı” diye konuştu.

Kadir Topbaş yeniden TBB genel başkanlığına seçildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, 3 dönemdir yürüttüğü Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) başkanlığına yeniden seçildi.

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Kadir Topbaş'tan Singapurlu iş adamlarına yatırım çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pakistan, Singapur ve Malezya'yı ziyaret etti. Topbaş görüşmelerde Singapurlu iş adamları ve sanayicileri Türkiye'ye yatırım yapmaya davet etti.

Kadir Topbaş milletvekilliği açıklaması Haberi

Kadir Topbaş milletvekilliği açıklaması



Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro İnşaatı’nda incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, basın mensuplarının İstanbul gündemiyle ilgili sorularını cevaplandırdı.


Belediye başkanı olarak hizmete devam…


Yaklaşan genel seçimlerde milletvekili adayı olmasının söz konusu olmadığını belirten Başkan Kadir Topbaş, “İstanbullar bana 2019’a kadar bana yetki verdiler. Bu yetkiyi yerde bırakmam. İnşallah 2019’a kadar İstanbul’daki başkanlık görevimi sürdürmek arzusundayım. Allah sağlık ve ömür verirse de siyasi hayatımı bu üçüncü dönem belediye başkanlığıyla taçlandırarak kapatmak istiyorum” dedi.


“Birileri farklı değerlendirebilir, farklı beklentileri olabilir. Ama bugüne kadar hiç kimseye nasip olmayan bir yetkiyle yetkilendirildim” diyen Kadir Topbaş, dünyanın birçok şehrinin üye olduğu Dünya Yerel Yönetimler Birliği (UCLG) başkanı olarak 2 gün önce Brüksel’de AB ile Stratejik Çerçeve Anlaşması imzaladıklarını hatırlattı.


AB’nin ilk defa kendi dışından ve ilk defa bir...