14 / 05 / 2024

kadir topbaş rüşvet operasyonu açıklaması

kadir topbaş rüşvet operasyonu açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İddiaları bilemem. Tabii ki bunlar yargıya intikal eder. yargı yargı değerlendirir, biz de takip ederiz" şeklinde konuşurken, gerekenin yapılacağını ima etti....

Kadir Topbaş: Hiçbir müteahhitle oturup ikili konuşmam yoktur!

İBB eski başkanı Kadir Topbaş, kendisiyle ilgili bir takım ithamların olduğunu belirterek, "Burada şu kadar yıl milyarlarca yatırım yapmış bir belediye olarak hiçbir müteahhitle oturup ikili konuşmam yoktur" dedi.

Kadir Topbaş'ın yerine kim gelecek?

Başbakan Binali Yıldırım, istifa eden İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın yerine ilçe belediye başkanlarından birinin geleceğini açıkladı.

İBB Başkanı Kadir Topbaş istifa etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş istifa etti. Topbaş, "Özellikle ifade etmek isterim ki hata ile ihanet, birbirine karıştırılmaması gerekir. İhanet edenler asla affedilemez. Asla affetme duygusunu gösteremeyiz"" dedi.

Kadir Topbaş’ın veto ettiği 5 imar değişikliği kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın, tekrar görüşülmek üzere meclise iade ederek veto ettiği 5 imar değişikliği dosyası aynen kabul edildi.

Kadir Topbaş: Kadıköy'e 3,3 milyarlık yatırım yaptık!

Kadıköy Evet Platformu’nun düzenlediği mitingde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköy’e 3.3 milyar lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Kadir Topbaş: Şişli'ye 3,5 milyarlık yatırım yaptık!

stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Şişli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Topbaş yaptığı açıklamada Şişli'ye 3,5 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını belirtti.

Kadir Topbaş yeniden TBB genel başkanlığına seçildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, 3 dönemdir yürüttüğü Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) başkanlığına yeniden seçildi.

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Kadir Topbaş'tan Singapurlu iş adamlarına yatırım çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pakistan, Singapur ve Malezya'yı ziyaret etti. Topbaş görüşmelerde Singapurlu iş adamları ve sanayicileri Türkiye'ye yatırım yapmaya davet etti.

Kadir Topbaş ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un İlçe Belediye Başkanları ile Beyaz Köşk’te biraraya geldi, Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’a yaptıkları yatırımlardan bahsetti...

Kadir Topbaş: Yatırımlarımız yüzde 32 oranında artacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 2016 yılında ağırlığı ulaşım olmak 16 katrilyon yatırım yapacağız. Yatırımlarımız bu yıla oranla yüzde 32 oranında artacak.

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

Kadir Topbaş'tan Edirne'ye yatırım sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Edirne’nin ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Birlik ve kardeşlik mesajları veren Kadir Topbaş, ziyaret ettiği belediyelere yatırım sözü verdi ve bazı açılışlar yaptı.

kadir topbaş rüşvet operasyonu açıklaması Haberi

kadir topbaş rüşvet operasyonu açıklaması


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş. ihale yolsuzluğu operasyona ilişkin olarak, "Bu operasyonun geldiği noktayı ben de basından takip ediyorum" dedi. 


Topbaş, operasyonun Fatih Belediyesi sınırları içerisindeki SİT alanları ile ilgili olduğunun hatırlatılması üzerine. "Detayı bilmiyorum. İstanbul'u tarihi yarım adayı, SİT alanların, kenti gayet iyi biliyoruz. Koruma kollarında görev yapmış birisiyim. Geçmişte başkan yardımcılığı yaptım. 


Teknik adam olarak da şehri ve İstanbul'u biliyorum. Soruyla ilintili olarak operasyonla ilgili detayları bilmiyorum" dedi. 


Kadir Topbaş usulsüz imar planı çıkarıldığı iddialarının sorulması üzerine, "İddiaları bilemem. Tabii ki bunlar yargıya intikal eder. yargı yargı değerlendirir, biz de takip ederiz" şeklinde konuşurken, gerekenin yapılacağını ima...