04 / 05 / 2024

kadir topbaş türkiye belediyeler birliği

kadir topbaş türkiye belediyeler birliği

İstanbullu muhtarlar ve yetim çocuklarla iftarda buluşan Başkan Kadir Topbaş, Gazze’de yaşanan vahşete dikkat çekerek başkanlığını yürüttüğü Türkiye Belediyeler Birliği’nin Gazze’ye yardım yapacağını açıkladı. İşte o açıklama...

Kadir Topbaş son yolculuğuna uğurlanıyor!

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş son yolculuğa uğurlandı. Topbaş için İBB'nin Saraçhane Yerleşkesi önünde cenaze töreni düzenlendi

Kadir Topbaş hayatını kaybetti!

Türk mimar, iş adamı, siyasetçi ve Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi!

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi. Projenin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, tarafından geçen ay iptal edildiği ortaya çıktı.

İBB Başkanı Kadir Topbaş istifa etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş istifa etti. Topbaş, "Özellikle ifade etmek isterim ki hata ile ihanet, birbirine karıştırılmaması gerekir. İhanet edenler asla affedilemez. Asla affetme duygusunu gösteremeyiz"" dedi.

İşte Kadir Topbaş'ın İstanbul'a yapacağı 11 ulaşım projesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 2017 bütçesinin oylandığı toplantıda konuşan İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un plan bütünlüğüne dikkat çekip, “Bakanların plan yapma yetkisi olmamalı” diye konuştu.

Kadir Topbaş'tan Ömer Faruk Kavurmacı'ya yönelik eleştirilere yanıt!

Kendisi ve ailesine yönelik eleştirilere yanıt veren İBB Başkanı Kadir Topbaş "Benim ailemle ilgili yargı süreci devam ediyor. Yargıya intikal etmiş konularda hassasiyet gösterip, bağımsız yargıya saygı göstermek lazım... " dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) Ekim ayı olağan toplantısı, TBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın başkanlığında İstanbul'da yapıldı.

Kadir Topbaş'a 'imar kirliliğine neden olmak' iddiasıyla suç duyurusu!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Süleyman Nadir Ataman, İBB Başkanı Kadir Topbaş hakkında, "Görevi kötüye kullanmak", "İmar Kirliliğine neden olmak" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kadir Topbaş yeniden TBB genel başkanlığına seçildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, 3 dönemdir yürüttüğü Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) başkanlığına yeniden seçildi.

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Kadir Topbaş'tan Singapurlu iş adamlarına yatırım çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pakistan, Singapur ve Malezya'yı ziyaret etti. Topbaş görüşmelerde Singapurlu iş adamları ve sanayicileri Türkiye'ye yatırım yapmaya davet etti.

Edip Uğur: Balıkesir Türkiye'nin lokomotif kenti!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Akıllı Şehirler” temalı 9. İstanbul Bilişim Kongresi’ne katıldı.

Kayseri Kadir Has Stadı Türkiye'ye örnek oldu!

Mustafa Çelik, Kadir Has Stadı’nda incelemelerde bulundu. Statta sık maç oynanması nedeniyle bazı yıpranmalar olduğunu; ancak bunların giderildiğini ifade eden Başkan Çelik, "Türkiye’ye örnek bir stadımız var" diye konuştu.

kadir topbaş türkiye belediyeler birliği Haberi

kadir topbaş türkiye belediyeler birliği


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, İstanbullu muhtarlar ve yetim çocuklarla iftarda buluştu. Yenikapı Şehir Parkı’nda düzenlenen ve bine yakın muhtar ile ailelerinin ve yetim çocukların katıldığı iftar programında İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ile diğer bürokratlar da yer aldı.


İftar sonrasında muhtarlara hitap eden Başkan Kadir Topbaş, rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’in son günlerine gelindiğini hatırlatarak, İstanbulluların Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Muhtarların en uç noktalarda, vatandaşlara dokunarak devletin sinir uçları gibi hizmet verdiğini ifade eden Kadir Topbaş, “Yeni seçilen ve bizim gibi görevine devam eden muhtarlarımızla birlikte vatanımıza ve milletimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. İBB olarak bir devletin yapabileceği ölçekte büyük yatırımlar yapıyoruz. Bundan dolayı İBB dünyanın en üst çıtasındaki şehirlerin başında geliyor” dedi.


Türkiye’nin...