21 / 05 / 2024

kadir topbaş üsküdar belediyesi ziyaret

kadir topbaş üsküdar belediyesi ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Üsküdar Belediyesinin yaptığı ve inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen maketler üzerinde inşaatların yerlerini gösterdi.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu neden gecikti?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Üsküdar-Çekmeköy metrosuyla ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Topbaş; "Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu dünyada son teknolojiyi yakalayan ve insansız çalışabilen ilk metrolardan biri olacak. Bu nedenle biraz gecikti." dedi.

İBB'den Üsküdar’a 3.6 milyar liralık yatırım!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, "13 yılda İstanbul’a 98 milyar lira, Üsküdar’a da 3.6 milyar lira yatırım yaptık." dedi.

Üsküdar-Çekmeköy Metrosu Eylül'e kadar tamamlanacak!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar-Çekmeköy Metrosu’nun Ümraniye’ye kadar olan kısmını Mayıs ayı sonunda, Eylül ayında ise Çekmeköy’e kadar olan kısmını hizmete alacaklarını müjdeledi.

Üsküdar-Kabataş denizaltı yürüyüş yolu geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar ile Kabataş'ı denizin altından birbirine bağlayacak, yayalar için bir yürüme tüneli yapılacağı haberini verdi.

Üsküdar Validebağ Camii Ramazan Bayramı'nda açılacak!

Üsküdar'da, günlerce çevrecilerin eylemlerine sahne olan Validebağ Camii, Ramazan Bayramı’nda ibadete açılacak.Kadir Gecesi ibadete açılması planlanan camide çalışmalar uzayınca açılış bayram namazına ertelendi.

Üsküdar Validebağ Camii ne zaman açılacak?

Üsküdar'da, günlerce çevrecilerin eylemlerine sahne olan Validebağ Camii, Ramazan Bayramı’nda ibadete açılacak. Kadir Gecesi ibadete açılması planlanan camide çalışmalar uzayınca açılış bayram namazına ertelendi.

Kadir Topbaş'tan Üsküdar Belediyesi'ne ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Üsküdar Belediyesinin yaptığı ve inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen maketler üzerinde inşaatların yerlerini gösterdi.

Üsküdar-Sancaktepe Metrosu’nda sona gelindi!

İnşaatı devam eden Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy – Sancaktepe Metrosu’nda inceleme gezisi yapan Başkan Kadir Topbaş, “Görev hayatımda en gurur duyduğum işlerin başında İstanbul’a kazandırmış olduğumuz metro hatları geliyor” dedi.

Üsküdar-Sancaktepe metrosunun yüzde 70'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, İBB tarafından yapımına devam edilen Üsküdar, Çekmeköy, Ümraniye ve Sancaktepe’ye kadar uzanan, tamamlandıktan sonra akıllı sistemle yaklaşık 700 bin kişiye hizmet verecek.

Kadir Topbaş Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metrosu inşaatını inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, inşaatı devam eden ÜsküdarÜmraniye- Çekmeköy-Sancaktepe metrosunda incelemelerde bulundu. Topbaş, çalışmaların yüzde 80'inin tamamlandığını söyledi..

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metrosunda son durum!

İnşaatı devam edenÜsküdar – Ümraniye – Çekmeköy – Sancaktepe Metrosu’nda inceleme gezisi yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş basın mensuplarına metro hakkında bilgi verdi...

Kadir Topbaş'tan İstanbul'a müjdeler!

İstanbul’a 4 yeni metro hattı... Dar gelirlilere 2 bin 400 ucuz konut… Taksim Meydan düzenlemesi… Boğaz’a yeni gemiler… İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş açıkladı...

Çamlıca Camisi hızla yükseliyor!

Çamlıca camisinin inşaatı hızla ilerliyor. istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı ile birlikte inşası devam eden Çamlıca Camii'ni ziyaret ederek yetkililerden son durum hakkında bilgi aldılar.

kadir topbaş üsküdar belediyesi ziyaret Haberi

kadir topbaş üsküdar belediyesi ziyaret


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı’nın, 7 Haziran Genel Seçimleri’nde vatandaşı sandık başına gitmeye teşvik etmek için düzenlediği ‘Sensiz Olmaz’ temalı etkinliğe katıldıktan sonra Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in davetlisi olarak belediye binasına gelerek Meclis’te kendisini dinleyenlere hitap etti.


Şemsipaşa Meydanı’nda gerçekleştirilen programa; Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Avrupa Bakanı Volkan Bozkır, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul milletvekileri İsmet Uçma, Alev Dedegil, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Bakanlar İdris Güllüce ve Volkan Bozkır ve milletvekillerinin konuşmalarının ardından grup etkinliğin yapıldığı alandan Üsküdar Belediyesi’nin önüne kadar yapılan yürüyüşte vatandaşa ‘Sensiz Olmaz’ yazılı broşürler dağıtıldı.


ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Program burada...