18 / 05 / 2024

kadir topbaşın katıldığı etkinlikler

kadir topbaşın katıldığı etkinlikler

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve UCLG Başkanı Kadir Topbaş, Belediye Başkanı Ilsur Metşin’in davetlisi olarak gittiği Tataristan Başkenti Kazan’da Sabantuy (Bahar) Bayramı törenlerine katıldı.

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi!

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi. Projenin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, tarafından geçen ay iptal edildiği ortaya çıktı.

Kadir Topbaş'ın yerine kim gelecek?

Başbakan Binali Yıldırım, istifa eden İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın yerine ilçe belediye başkanlarından birinin geleceğini açıkladı.

Kadir Topbaş'ın istifasının Ömer Faruk Kavurmacı'yla ilgisi var mı?

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Ahmet Hakan bugün köşesinde yer verdiği yazısında İBB eski başkanı Kadir Topbaş'a gönderme yaptı. Hakan yazısında, Topbaş'ın istifa kararıyla ilgili "Konunun FETÖ'den içeri düşüp çıkan damadınla bir ilgisi var mı?" ifadelerini kullandı.

Kadir Topbaş’ın veto ettiği 5 imar değişikliği kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın, tekrar görüşülmek üzere meclise iade ederek veto ettiği 5 imar değişikliği dosyası aynen kabul edildi.

Ergün Turan Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açılışına katıldı!

TOKİ tarafından inşa edilen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı tören ile yapıldı.

Nidapark Kayaşehir de Mannequin Challenge akımına katıldı!

Ünlü isimler, futbol kulüpleri ve hemen her sektörden çeşitli markaların katıldığı sosyal medyanın yeni trendi haline gelen hareketsiz video konsepti 'Mannequin Challenge', Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir satış ofisi çalışanlarını ve ziyaretçilerini de dondurdu.

İşte Kadir Topbaş'ın İstanbul'a yapacağı 11 ulaşım projesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 2017 bütçesinin oylandığı toplantıda konuşan İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un plan bütünlüğüne dikkat çekip, “Bakanların plan yapma yetkisi olmamalı” diye konuştu.

We Haliç Gaziosmanpaşa'nın temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin yüzde 40’ını yenileyecek olan kentsel dönüşüm projelerinden ilkinin temeli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da katıldığı törenle atıldı.

Kadir Topbaş ile Ömer Faruk Kavurmacı ilişkisi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinde " Kadir Topbaş'ın damadı meselesi " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Zeytinburnu Çırpıcı Kent Parkı hizmete açıldı!

İstanbul’un çehresini değiştirecek 150 bin metrekare alana sahip Zeytinburnu’ndaki İstanbul Çırpıcı Kent Parkı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katıldığı törenle İstanbulluların hizmetine açıldı.

Etiyopya 12. Uluslararası Yapı Fuarı'nda 45 Türk firma katıldı!

Etiyopya 12. Uluslararası Yapı Fuarı, başkent Addis Ababa'da başladı. İnşaat, yapı ve mimarlık alanlarında Çin, Hindistan, İtalya, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden 200 kadar firmanın katıldığı fuara. Türk şirketleri çıkarma yaptı.

Kadir Topbaş'ın Sivriada projesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sivriada'ya 110 metre yüksekliğinde semazen heykeli dikileceğini açıklamış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

İstanbul şehir hatlarına 3 yeni gemi!

Türk mühendisleri tarafından yapılarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları A.Ş’ye teslim edilen üç gemi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katıldığı törenle hizmete alındı.

kadir topbaşın katıldığı etkinlikler Haberi

kadir topbaşın katıldığı etkinlikler


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve UCLG Başkanı Kadir Topbaş, Belediye Başkanı Ilsur Metşin’in davetlisi olarak gittiği Tataristan Başkenti Kazan’da Sabantuy (Bahar) Bayramı törenlerine katıldı. Tören alanında Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov tarafından karşılanan Başkan Kadir Topbaş, ev sahipleri ve Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Başkanı Nikolai Patrushev ile birlikte “Sabantuy Bayramı” kutlamalarını izledi. Tatarlar Kadir Topbaş’ı sevgi gösterileriyle karşıladı.


Törende konuşan Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rustam Minnikhanov, yüzyıllardır kutlanan Sabantuy Bayramı’nın bütün katılımcılara mutluluk getirmesini diledi. Türkiye’den çok önemli bir dostu ağırlamaktan son derce mutlu olduğunu ifade eden Rustam Minnikhanov,, “Kadir Topbaş Bey, coşkumuza eşlik ediyor. Çok yakın bir zaman önce İstanbul’da Sabantuy Bayramı kutlamalarını gerçekleştirdik. İBB bu etkinliğe çok büyük destek verdi. Kendisinden bizlerin selamını İstanbul’a götürmesini rica ediyoruz” diye...