01 / 05 / 2024

Kadir Topbaştan Apart Park müjdesi

Kadir Topbaştan Apart Park müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayrampaşa'da vatandaşlarla buluştu. Kadir Topbaş, 100 bin araçlık otopark projesinin dışında her sokağa 'Apart Park' müjdesi verdi. Apartman görünümlü otoparkları sokak sakinleri kullanacak.

Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş istifası sonrasında başkanlık için adı geçen adaylara ilişkin açıklama yaptı. İşte Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması...

Kadir Topbaş'tan tahliye olan Ömer Faruk Kavurmacı için ilk açıklama!

İBB Başkanı Kadir Topbaş önceki gün sağlık sorunlarını gerekçe göstererek tahliye edilen damadı Ömer Faruk Kavurmacı ile ilgili açıklamada bulundu.

Kadir Topbaş'tan Ömer Faruk Kavurmacı'ya yönelik eleştirilere yanıt!

Kendisi ve ailesine yönelik eleştirilere yanıt veren İBB Başkanı Kadir Topbaş "Benim ailemle ilgili yargı süreci devam ediyor. Yargıya intikal etmiş konularda hassasiyet gösterip, bağımsız yargıya saygı göstermek lazım... " dedi.

Kadir Topbaş Koru Florya'dan 5 daire almış!

Kadir Topbaş ve ailesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli ayrıcalıklar tanıdığı konut projesinden aynı gün 5 daire birden almış.

Kadir Topbaş'tan Ömer Faruk Kavurmacı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Twitter hesabından kendisiyle alakalı sosyal medyada yer alan iddialarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. İşte Başkan Topbaş'ın o açıklamaları...

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Kadir Topbaş'tan Singapurlu iş adamlarına yatırım çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pakistan, Singapur ve Malezya'yı ziyaret etti. Topbaş görüşmelerde Singapurlu iş adamları ve sanayicileri Türkiye'ye yatırım yapmaya davet etti.

Kadir Topbaş'tan Çiftçi Towers ve 42 Maslak soru önergelerine cevap!

Kadir Topbaş, Çiftçi Towers ve 42 Maslak ile ilgili soru önergelerine tam bir yıl sonra cevap verdi. İBB ve ilçe belediyelerinin milyarlarca liralık rant yaratılan projelerde hiçbir denetim yapmadığı ortaya çıktı.

Kadir Topbaş'tan Edirne'ye yatırım sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Edirne’nin ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Birlik ve kardeşlik mesajları veren Kadir Topbaş, ziyaret ettiği belediyelere yatırım sözü verdi ve bazı açılışlar yaptı.

Muhtarlar Kurbağalıdere için Kadir Topbaş'a dilekçe yazdı!

Kadıköy'deki 21 mahalle muhtarı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’tan Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanmasını istedi.

Kadir Topbaş'tan Üsküdar Belediyesi'ne ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Üsküdar Belediyesinin yaptığı ve inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen maketler üzerinde inşaatların yerlerini gösterdi.

Kadir Topbaş'tan İstanbul'a müjdeler!

İstanbul’a 4 yeni metro hattı... Dar gelirlilere 2 bin 400 ucuz konut… Taksim Meydan düzenlemesi… Boğaz’a yeni gemiler… İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş açıkladı...

Kadir Topbaş'tan Bahçelievler Belediyesi'ne ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Bahçelievler’de güzel hizmetlere imza atan Osman Develioğlu kardeşimi ve ekibini kutluyorum. Hepimiz, İstanbul halkının mutluluğu için, gece gündüz çalışmaya azimle devam ediyoruz” dedi.

Kadir Topbaştan Apart Park müjdesi Haberi

Kadir Topbaştan Apart Park müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayrampaşa'da vatandaşlarla buluştu. Kadir Topbaş, 100 bin araçlık otopark projesinin dışında her sokağa 'Apart Park' müjdesi verdi. Apartman görünümlü otoparkları sokak sakinleri kullanacak. Böylece sokaklardaki trafik sıkıntısı büyük bir nefes alacak. Semih Erden Spor Salonu'nda vatandaşlarla buluşan Kadir Topbaş, ilçe halkına önemli müjdeler verdi. Salona alkışlarla giren Kadir Topbaş, masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti. 


"Her sokağa apartman görünümlü otopark" 

Dünyaya örnek olacak yeni bir park metodunu yeni dönemde hayata geçirmek istediğini söyleyen Kadir Topbaş, "Dar sokak aralarında, sokağın orta noktalarında, 400 metrekarenin altında olmamak üzere, birkaç binayı gönül rızası ile satın alarak, oraya otopark binası yapmak istiyoruz. Dışarıdan baktığın zaman normal apartman görünümlü. O sokakta yaşayan insanların hakkı olacak. 


Sokakta yaşayan insanlar oraya araçlarını...