05 / 07 / 2024

Kadir Turan İnşaat nerede

Kadir Turan İnşaat nerede

Kadir Turan İnşaat Tadilat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Turan tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Yüzyıl Sokak'ta kuruldu.

Arda Turan'ın Barcelona'daki ev sahibi ile başı dertte! Mahkemeye verdi...

Futbolcu Arda Turan'ın Barcelona'da forma giydiği zamanlarda İspanya'da yaşadığı villanın sahibi, genç teknik adam hakkında konuta zarar verme gerekçesiyle mahkmeye verdi. 

Turan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Turan tarafından kuruldu.

Cem Turan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cem Turan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Turan tarafından kuruldu.

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Hüseyin Turan ve Furkan Yıldırım Turan ortaklığında kuruldu.

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Kadir Yıldız tarafından kuruldu.

Turan Mekanik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turan Mekanik İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muhammet Türkoğlu tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1964 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Turan ve Savaş Turan ortaklığında kuruldu.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Turanlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye ile Kadir Turan tarafından kuruldu. 

Kadir Tokman'ın acı günü! Babası Mustafa Yılmaz Tokman vefat etti! 

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tokman'ın babası Mustafa Yılmaz Tokman hayatını kaybetti. 

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Arda Turan'ın Beşiktaş'taki evi hacizli çıktı!

Yatırımlarını genel olarak gayrimenkule yapan milli futbolcu Arda Turan'ın Beşiktaş'taki dairesinin hacizli olduğu öğrenildi.

Kadir Turan İnşaat nerede Haberi

Kadir Turan İnşaat nerede

Kadir Turan İnşaat Tadilat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Turan tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Yüzyıl Sokak'ta kuruldu. 


Kadir Turan İnşaat Tadilat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.    b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...