14 / 05 / 2024

Kadırga Otelcilik

Kadırga Otelcilik

Kadırga Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özkan tarafından kuruldu.

Panorama Suite Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Suite Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Özdemir tarafından kuruldu.

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Furkan Kadıoğlu ve Ömer Köle ortaklığıyla kuruldu.

Dugia Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Dugia Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Kadıköy’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Kureısh Gaıtukıev ve Taşkın Oğuz ortaklığında kuruldu.

Yusuf Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yusuf Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1.000.000,00 TL sermaye ile İlhami Sil tarafından kuruldu.

Arriva Assos Terra Silva lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Arriva Assos Terra Silva projesinde satışlar başladı. Proje Kadırga Koyu, Assos Antik Liman, Sivrice ve Sokakağzı Koyları’nın yanı başında yükseliyor. Peki Arriva Assos Terra Silva'da konut fiyatları ne kadar? 

Gnj Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Gnj Turizm Otelcilik Limited Şirketi Kadıköy'de Ahmet Genç tarafından kuruldu.

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Cemre Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Cemal Acar ve Recep Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Lugano Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Lugano Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Adnan Yayla tarafından kuruldu.

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baba tarafından kuruldu.

Kavaklı Otelcilik Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kavaklı Otelcilik Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyfi Şahin tarafından kuruldu.

Astor Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astor Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ömer Esen, Ayhan Esen, Tekin Esen tarafından kuruldu.

Malatyam Turizm Ve Otelcilik Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malatyam Turizm Ve Otelcilik Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Altınsuyu tarafından kuruldu.

Kadırga Otelcilik Haberi

Kadırga Otelcilik

Kadırga Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özkan tarafından kuruldu.

Kadırga Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket otel , pansiyon ve her türlü konaklama tesisi işletebilir, satın alıp kiraya verebilir. b. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. c. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. d. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. e. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. f. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir....