17 / 05 / 2024

Kadırgalı Turizm Otelcilik İnşaat Emlak iletişim

Kadırgalı Turizm Otelcilik İnşaat Emlak iletişim

Kadırgalı Turizm Otelcilik İnşaat Emlak ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Fatih, Küçük Ayasofya Mahallesi'nde kuruldu.

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Furkan Kadıoğlu ve Ömer Köle ortaklığıyla kuruldu.

Gnj Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Gnj Turizm Otelcilik Limited Şirketi Kadıköy'de Ahmet Genç tarafından kuruldu.

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baba tarafından kuruldu.

Haziran 18 Otomobilcilik Ve Turizm Otelcilik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Haziran 18 Otomobilcilik Ve Turizm Otelcilik Anonim Yatırım Şirketi Kadıköy’de  3 milyon  TL sermaye bedeli ile Stil Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret tarafından kuruldu.

Dhmd Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dhmd Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Gnr Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnr Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk Çevik tarafından kuruldu.

Gnr Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnr Turizm Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk Çevik tarafından kuruldu.

Acar Global Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Global Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahat Kaya, Emre Özarslan ve İsmail Baki Özarslan tarafından kuruldu.

Esinti216 Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esinti216 Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yıldırım tarafından kuruldu...

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Alper Aykut ve Emel Aslan ortaklığıyla kuruldu.

Hayalim Turizm Otelcilik Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayalim Turizm Otelcilik Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hurşehit Ülger tarafından kuruldu.

İmg Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmg Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Tiryaki ve Sabriye  Altıner ortaklığında kuruldu. 

Odin Lojistik Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Odin Lojistik Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Tunç Ünlüçerçi tarafından kuruldu.

Kadırgalı Turizm Otelcilik İnşaat Emlak iletişim Haberi

Kadırgalı Turizm Otelcilik İnşaat Emlak iletişim

Kadırgalı Turizm Otelcilik İnşaat Emlak ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Kadırgalı Turizm Otelcilik İnşaat Emlak ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Şirket bunları...