03 / 05 / 2024

kadirli belediyesi nerede

kadirli belediyesi nerede

Kadirli Belediyesi'nin 12 dev projeleri arasında yer alan 'Kadirli Belediyesi Toplu Konutları' temelinin kısı zamanda atılacağı bildirildi. Belediyenin ev sahibi olmak isteyen herkese yardımda bulunacağı belirtildi.

Mavera Comfort nerede?

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Mavera Comfort Projesi nerede? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin TOKİ ortaklığıyla hayata geçirdiği Çorum Alaca 2. Etap projesinde sona gelindi. Peki, Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

Taşkent Belediyesi'yle ortaklaşa inşa edildiği projede 108 adet daire mevcut. Peki Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin katkılarının da bulunduğu projede 220 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası nerede?

TOKİ Konya Taşkent Konutları kurası nerede?

Toplamda 108 adet dairenin yer aldığı proje Taşkent Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirildi. Peki TOKİ Konya Taşkent Konutları kurası nerede?

Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Konya Hadim Belediyesi katkısıyla hayata geçirilen projede 171 adet daire mevcut. Peki Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

2016 Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası nerede?

Ödemelere göre 20 yıla kadar vade sağlanan proje Kadıköy Belediyesi katkılarıyla inşa ediliyor. Peki 2016 Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kurası nerede?

TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkıları da bulunuyor. Peki TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

kadirli belediyesi nerede Haberi

kadirli belediyesi nerede

Kadirli Belediyesi'nin 12 dev projeleri arasında yer alan 'Kadirli Belediyesi Toplu Konutları' temelinin kısı zamanda atılacağı bildirildi. Belediyenin ev sahibi olmak isteyen herkese yardımda bulunacağı belirtildi.



 Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, yaptığı açıklamada, bu güne kadar yaptıkları hizmetleri Kadirli halkının gördüğünü belirterek, yapılacak olan konut projesi ile aileleri ev sahibi yapacaklarını söyledi. 


Kadirli'nin her bölgesine eşit hizmet götürdüklerini ve çalışmaların bu yönde sürdürdüklerini ifade eden Başkan Tarhan, "Belediye olarak konut projesinin hazırlıklarını tamamlamak üzereyiz. Allah izin verirse en kısa zamanda inşaatına başlanacak."dedi. 


Başkan Tarhan sözlerini şöyle sürdürdü: "Temeli en yakın zamanda atılması planlanan Sosyal ve Toplu Konut Projesi için çalışmalar hızla devam etmektedir. Hedefimiz her kesime hitap eden yaşanabilir ve kolay edinilebilir konutlar için Kadirli Belediyesi güvenceniz olacaktır. Proje aşamasında olan 1...