07 / 05 / 2024

kadirli hizmet vakfı yeni bina

kadirli hizmet vakfı yeni bina

Genel merkezi Ankara olan Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı yeni hizmet binası coşkuyla açıldı. Ankara’da yaşayan Osmaniyelilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen açılışa Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ile Ruhi Ersoy’da katıldı.

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na personel alımı yapacak! Detaylar ve şartlar netleşti!

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na personel alımı yapılacağını duyurdu. İstihdam edilecek personellere ortalama 15 bin TL maaş verileceği belirtildi. İşte personel alımına ilişkin merak edilen her şey...

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

MUÇEV'e verilen sahiller tartışma yarattı!

Muğla Hizmet Vakfı'na bağlı MUÇEV'e verilen sahiller tartışma yarattı...

Ekrem İmamoğlu'nun TÜRGEV iddiası müşavirinden döndü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından maliyeti 165 milyon lira olduğu iddia edilen 5 binanın Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'na verildiğine yönelik iddiaları İBB Hukuk Müşavirliği tarafından yalanlandı...

Adıyaman Sosyal Yardımlaşma Vakfı Binası'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 inşaatına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı tamamlandı.

New York'ta 21 katlı Türken Evi'nin temeli atıldı!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı tarafından projelendirilen Türken Evi'nin temeli New York'un Manhattan kentinde atıldı.

Adana'da öğrenci evi görünümlü 6 yurt binası mühürlendi!

Adana’da, Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na ait olduğu ve öğrenci yurdu olarak faaliyet gösterdiği iddia edilen 6 bina mühürlendi.

Başakşehir İbn Haldun Üniversitesi sonbaharda açılıyor!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) tarafından Başakşehir'de kurulan İbn Haldun Üniversitesi kapılarını sonbaharda açıyor.

Osmaniye Kadirli Eğitim Vakfı yeni hizmet binası açıldı!

Genel merkezi Ankara olan Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı yeni hizmet binası coşkuyla açıldı. Ankara’da yaşayan Osmaniyelilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen açılışa Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ile Ruhi Ersoy’da katıldı.

TÜRGEV Mardin'de kız yurdu açıyor!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı, Mardin'de ilk kız öğrenci yurdunu açmayı planlıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı,'' TÜRGEV Orta Öğretim Kız Öğrenci Yurdu 250 kişilik olacak.'' dedi.

Arnavutköy Meclis üyelerinden ilginç arsa teklifi!

Arnavutköy Meclis üyeleri Muharrem Yaman ve Mehmet Akman, ilçenin ihtiyacı olan meydan projesi için yazılı önerge verdi. Önergede Bakırköy İlme Hizmet Vakfı’na ait özel arsanın satın alınarak ilçeye meydan yapılması teklif edildi.

İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı'ndan yıkım açıklaması!

İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı: "İnşaatların ne yapımında, ne de yapılan müdahalede İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı'nın ilgisi de dahli de söz konusu değildir." şeklinde açıklamada bulundu.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

kadirli hizmet vakfı yeni bina Haberi

kadirli hizmet vakfı yeni bina

Genel merkezi Ankara olan Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı yeni hizmet binası coşkuyla açıldı. 

Ankara’da yaşayan Osmaniyelilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen açılışa Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ile Ruhi Ersoy’da katıldı.


KAVAK Genel Başkanı Ömer Yürekli, açılışta programa katılanlara, hizmet binası alım süreci hakkında bilgiler verdi. Yürekli, daha sonra vakfın kuruluşundan bu yana bina konusunda yaşanan sıkıntıları anlattı . 

Özellikle 2008-2009 yıllarında dönemin KAVAK Genel Başkanı Ahmet Refik Biçer zamanında önemli bir çalışma başlatıldığını aktaran Yürekli, “O dönemde Hemşehrilerimizin katkılarıyla bir miktar para toplanılmış, fakat hizmet binası satın alınması için netice alınacak kaynak oluşturulamamıştı. Bunun yanında Vakfımızın Kadirlide bulunan arsasını satmak suretiyle yer alma konusunda da çalışmalar yapılmış ancak arsa satışı bir türlü gerçekleşmemişti. Bu nedenle yöntem değiştirdik ve Hemşehrilerimizin katkısına başvurmaya karar...