26 / 05 / 2024

Kağan Konsept Yapı adres

Kağan Konsept Yapı adres

Kağan Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ümit  Tunç tarafından kuruldu.

Macc Konsept Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macc Konsept Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Kalender tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Toyota hidrojenle çalışan konsept aracını tanıttı!

Bütün dünya dikkatini elektrikle çalışan araçlara yöneltmişken, Japon otomotiv devi Toyota başka alternatiflerin peşinde koşuyor. İşte detaylar...

Sosyal yardımlara zam yapılacak mı? 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL? Bu rakamları kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından maaşlara verilen zam müjdesinin ardından sosyal destek ödemeleri merak konusu oldu. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL? Zam yapılacak mı? 

2023 yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete yüzde kaç ara zam yapılacak? Rakamlar peş peşe hesaplandı! 

Asgari ücrete Temmuz ara zammı resmen netleşti. Peki 2023 yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete yüzde kaç ara zam yapılacak?

Verilerle ortaya çıktı! Dolar ve eurodan kaçan kaçana!

Geçtiğimiz yıl boyu yatırımcısına TL karşısında yüzde 41,77 getirisi olan dolar ile sadece 32, 92’lik bir kazanç sağlayan eurodan tabir caizse kaçan kaçana! Elbette bunu biz değil, Merkez Bankası’nın verileri söylüyor...

Kağan Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Veysel Arslan tarafından kuruldu.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler 2022 Sosyal Konut Projesi! Esenler Projesi’nde kaç ucuz konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Bursa Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Bursa’da toplam kaç adet konut yapılacak? Bursa TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Herkesin gözünden kaçan asgari ücrete ek zam detayı! 2022 Temmuz'da asgari ücret beklentisi ve hesabı kaç para oldu?

Asgari ücrete ek zam gelecek mi sorusu gündemden düşmüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı Temmuz'da yapılacak düzenlemeleri işaret etmesi asgari ücrete yapılacak zammın kaç lira oalcağını merak ettirdi.

Kağan Konsept Yapı adres Haberi

Kağan Konsept Yapı adres

Kağan Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ümit  Tunç tarafından kuruldu.

Kağan Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
 

1.Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 4. Her türlü mühendislik hizmetleri...