25 / 05 / 2024

Kağıthane 6 kasım 2014 su kesintisi

Kağıthane 6 kasım 2014 su kesintisi

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane ilçesinin Hamidiye mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 6 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 16:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Dolar rekor tazeledi! 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı!

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde rekor tazeledi. Son üç aydır yükselişe geçen dolar bugün de yükselemeye devam ediyor. 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı.

Dolar/TL yeni rekoruna imza attı! Bugün dolar ne kadar oldu? 1 dolar kaç TL? 24 Kasım dolar kuru

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar/TL kuru yeni rekoruna imza attı. Haftanın son işlem gününde dolar ne kadar oldu? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 24 Kasım dolar kuru.

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

Dolar ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç TL? 13 Kasım Pazartesi döviz kurları

Dolar ve euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Güncel dolar ve euro kuru alış satış fiyatı araştırılıyor. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 13 Kasım Pazartesi dolar/TL kuru.

Dolar yükseliyor! Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL? 9 Kasım Perşembe dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Peki Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL? 9 Kasım Perşembe dolar/TL kuru...

Dolar zirveye merdiven dayadı! 8 Kasım dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar?

Dolar/TL kuru zirvelere yakın işlem görürken yatırımcılar güncel dolar kurunu merak ediyor. Peki bugün dolar kaç lira? 8 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarını araştırıyor. İşte 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Düğünlerin vazgeçilmez takısı burma altın bilezik fiyatları ne kadar? 6 Kasım 2022 Koçak fiyat listesi 

Düğünlerin vazgeçilmez takısı burma altın bilezikler oldukça ilgi görüyor. Peki burma altın bilezik fiyatları ne kadar? 6 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hurda fiyatları resmen fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? 30 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları 30 Kasım 2022 Çarşamba günü de yakından takip edilmeye devam ediyor. Son günlerde hurdaya gelen zamlar hurda fiyatlarını resmen fırlattı. Peki bugün bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 30 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.

BMW 2 Serisi'ne bu ay zam geldi mi? BMW Gran Coupe ve Active Tourer fiyatları kaç TL? 28 Kasım 2022 fiyat listesi

BMW 2 serisi fiyatları merakla araştırılıyor. BMW 2 Serisi Gran Coupe ile Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer fiyatları ne kadar oldu? En ucuz BMW 2 Serisi kaç lira? İşte 28 Kasım 2022 fiyat listesi...

Altın düğün set fiyatları ne kadar? Düğünü olanlar bu haber sizin için! Altınçizgi 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Düğünlerin olmazsa olmaz takısı olan altın setlerin fiyatları en çok merak edilenler arasında yer alıyor.Altın setler, küpe, kolye ve bilekliklerden oluşuyor. Peki altın set fiyatları ne kadar? Altın set fiyatları kaç lira? 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Demir fiyatları durmak bilmiyor! Peş peşe gelen zamlar demir fiyatlarını uçurdu! 25 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son bir  haftadır aralıksız gelen zamlar demir fiyatlarını resmen uçurdu. Peki demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 25 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Kağıthane 6 kasım 2014 su kesintisi Haberi

Kağıthane 6 kasım 2014 su kesintisi


İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane ilçesinin Hamidiye mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 6 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. 



Arıza Tarihi : 2014-11-06 13:32:43

Arıza Yeri : KAĞITHANE

Arıza Sebebi : 100 MM ÇAPLI ŞEBEKE HATTI ARIZASI

Etkilenen Yerler : HAMİDİYE MH

Açıklama : Çalışmanın tahmini olarak 6.11.2014 tarihinde saat 16:00 civarı bitirilmesi...