27 / 04 / 2024

Dolar ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç TL? 13 Kasım Pazartesi döviz kurları

Dolar ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç TL? 13 Kasım Pazartesi döviz kurları

Dolar ve euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Güncel dolar ve euro kuru alış satış fiyatı araştırılıyor. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 13 Kasım Pazartesi dolar/TL kuru.



Dolar/TL kuru ve euro/TL kuru alış satış fiyatları haftanın ilk işlem gününde milyonlarca vatandaş tarafından merak edilmeye devam ediyor. Peki, bugün dolar ne kadar, euro kaç TL? İşte 13 Kasım 2023 Pazartesi dolar ve euro kuru.

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU? 13 KASIM PAZARTESİ DOLAR KURU

Dolar kuru önceki kapanışını 28.5861 TL 'den yaptı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 28.5815 liradan, satış fiyatı ise 28.5909 liradan işlem görüyor.

EURO/TL BUGÜN KAÇ LİRA? EURO NE KADAR?

Yüzde 0.25'lik bir değişim yaşayan euro/TL  ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor. Bir önceki kapanışını 30.6061 TL'den yapan euro şu anda 30.5991 TL alış ve 30,6133 TL'den satışa sunuluyor.

Dolar ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç TL? 13 Kasım Pazartesi döviz kurları

FED FAİZ KARARI NE OLUR? 

ABD'nin en büyük bankaları Morgan Stanley ve Goldman Sachs Fed'in faiz kararı ile iglilş kritik tahminlerde bulundu. ABD’nin önce gelen bankaları Morgan Stanley ve Goldman Sachs’ın Fed’in faiz hamleleri konusundaki tahminleri ciddi bir ayrışmaya sahne oldu.

Morgan Stanley ekonomistleri enflasyonun soğuması nedeni ile Fed’in önümüzdeki iki yıl içinde büyük faiz indirimleri yapacağını tahmin ederken, Goldman Sachs analistleri daha az indirim ve daha geç bir başlangıç beklediklerini açıkladı.

ABD’li baş ekonomist Ellen Zentner liderliğindeki Morgan Stanley araştırmacıları dün kaleme aldıkları notta, Fed’in Haziran 2024’te, ardından eylül ayında ve sonrasında dördüncü çeyrekten itibaren her toplantıda 25 baz puanlık artışlarla faiz indirimlerine başlayacağını söyledi. Ekonomistler ayrıca Fed’in politika faizini 2025 yılı sonuna kadar yüzde 2,375’e düşüreceğini söyledi.

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Cari işlemler dengesi eylül ayında 1.9 milyar dolar fazla verdi 

İstanbul serbest piyasada dolar bugün kaç TL? 10 Kasım Cuma dolar alış satış fiyatı ne kadar?

Geri Dön