15 / 05 / 2024

kağıthane 7000 satışları

kağıthane 7000 satışları

Kagithane 7000 Konforlu bir yuva için Vadi ortasına gelin sloganıyla yükselen İstanbul Kağıthane 7000 Evleri GENYAP tarafından inşa ediliyor. Projenin 2016 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Kağıthane'de arsa hissesi satılıyor: İhalesi 28 Kasım'da! 

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesinde yer alan arsanın hissesini satıyor. Peki Kağıthane'de satışı yapılacak arsa hissesinin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kağıthane'de arsa satılıyor! Arsa alacaklara Eylül bombası! 

İstanbul ili Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? Büyüklüğü kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Belediye Kağıthane'de arsa satıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler şimdi baksın! 

Kağıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Sultan Selim Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi Sarıyer ve Kağıthane!

İstanbul'un değerli bölgelerinden Sarıyer ve Kağıthane özellikle yabancıların ilgi odağı haline geldi. Durum böyle olunca burada bulunan konut fiyatlarında artış yaşandı.

Genyap Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi 2020!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de inşa edilen Kağıthane 7000 Projesi'nde, 2+1, 3+1, 4+1 bahçe dubleks ve 5+1 çatı daireler bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi...

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi!

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yatırımcılara yeni yaşam fırsatı sunulan proje Genyap İnşaat tarafından Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. 

Genyap Kağıthane 7000'de yeni yaşam fırsatı!

Genyap İnşaat tarafından hayata geçirilen Genyap Kağıthane 7000 projesi Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. Projede yatırım yapmak isteyenlere yeni yaşam fırsatı sunuluyor.

Resim Modern Kağıthane 289 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Ortadoğu Grup imzası ile Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern projesinde satışlar başladı. Projede fiyatlar 289 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

EPP Kağıthane Arıcılar ihalesi iptal edildi!

EPP, İstanbul Kağıthane Arıcılar Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi iptal edildi.

Resim Modern Kağıthane ön talep öncesi satışta! Yeni proje!

Ortadoğu Grup imzası ile Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern'de ön talep öncesi satışlar başladı.. 

EPP Kağıthane Arıcılar ihalesine 2 firma katıldı!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim (EPP) tarafından ihalesi dün yapılan Kağıthane Merkez (Arıcılar) Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesine 2 firma katıldı.

EPP'den Kağıthane Arıcılar'a yeni proje ihalesi!

TOKİ iştiraki olan EPP Kağıthane Arıcılar'da yeni proje ihalesine hazırlanıyor. 6 Kasım'da ihalesi yapılacak arsanın emsale esas inşaat alanı 15 bin 989 metrekare, arsa alanı ise 8 bin 882 metrekare büyüklüğe sahip. 

kağıthane 7000 satışları Haberi

kağıthane 7000 satışları

GENYAP tarafından inşa edilen ve merkezde konumlanan Kağıthane 7000 projesi, vadi manzarasında huzur ve konforu bir arada sunuyor. Haziran 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanan projede daireler 380 bin TL'den başlıyor. 


Aile konseptinin ön planda tutulduğu Kağıthane 7000, eşsiz vadi manzarasının yanı sıra 3 bin 300 m2 bahçesi ile huzur dolu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Kağıthane 7000'de bay ve bayan havuzları da ayrı...