02 / 05 / 2024

kagıthane belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

kagıthane belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

Kentsel Dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen Kağıthane, tarihi yapıların restorasyonu, yeni ticaret merkezi olarak yükselen ofisleri, şehrin merkezini saran ulaşım ağı, Sadabad ve Cendere Vadisi projeleriyle istanbul'un geleceğinde adını yazdırıyor...

İstanbul'da 739 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Kağıthane Belediyesi 92 metrekarelik arsayı satıyor!

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Şirintepe Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane Şirintepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Kağıthane Yahya Kemal'de kentsel dönüşüm başladı!

Kağıthane Belediyesi, Yahya Kemal Mahallesi’nde yıkılmasına karar verilen 30 bina için çalışmalara başladı. Belediye ekipleri tarafından binalarda asbest tespit çalışmaları yapıldı. 

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, bölgede yatay mimari esaslı örnek bir kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlayacak!

Kağıthane'de çöken bina hakkında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "26 binamızı can güvenliği sebebiyle boşalttık. Çalışmalar sonrasında burada kentsel dönüşüm başlatacağız'' dedi.

kagıthane belediyesi kentsel dönüşüm projeleri Haberi

kagıthane belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

Kentsel Dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen Kağıthane, tarihi yapıların restorasyonu, yeni ticaret merkezi olarak yükselen ofisleri, şehrin merkezini saran ulaşım ağı, Sadabad ve Cendere Vadisi projeleriyle istanbul'un geleceğinde adını yazdırıyor. 


Kağıthane Belediyesi'nin "Zamanı Hizmete Dönüştüren Belediye " sloganıyla bir biri arkasına başlattığı projeler ilçenin yüzünü değiştirmeye devam ediyor. Aralık ayı itibariyle ilçe yapı stoğunun yüzde 28.6'sının dönüştüğünü ifade eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Küıç,"Vatandaşı kentsel dönüşüme teşvik etmek için yatay değil, dikey yapılan tercih ediyoruz. Böylece yollan genişletiyor, otopark ve yeşil alanlara yer açıyoruz. Ada bazında dönüşümleri de destekliyoruz. %30 fazla imar verilerek, teşvik ettiğimiz imar durumunda toprak sahipleri daha kârlı çıkıyor. Üstelik, sosyal içerikli birçok avantajlar sağlanan site projesinde en büyük sorunlardan biri olan trafik çıkmazı da büyük oranda ortadan...