04 / 05 / 2024

Kağıthane hafriyat alanı

Kağıthane hafriyat alanı

Gün geçtikçe artan kentsel dönüşüm ve konut projeleri kaçak hafriyat dökümünü artırıyor. Kağıthane'nin Arıcılar bölgesinde oluşan hafriyat kirliliği havadan görüntülendi.

Kağıthane Osmanpaşa Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Merkez (Osmanpaşa) Mahallesi 9701 ada 1 Parsel Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kağıthane'deki kaçak site yıkılıyor!

İstanbul Kağıthane'de 1990'da hafriyat dolgu alanına kaçak bir şekilde yapılan 6 blok ve 288 daireden oluşan sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.

Kağıthane'de 'riskli alan' ilanı!

Kağıthane'de bir binanın çökmesi sonucunda faciadan dönülen Yahya Kemal Mahallesi sınırları içinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

İstanbul Kağıthane'de riskli alan kararı!

İstanbul'un Kağıthane ilçesine bağlı Yahya Kemal Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kağıthane Belediyesi'nden hafriyat açıklaması!

Kağıthane Belediyesi İhlas Haber Ajansı, bugün abonelerine “Kağıthane’de Hafriyat Terörü Devam Ediyor” başlığıyla servis ettiği haber için açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Kağıthane'de kaçak hafriyatın önüne geçilmiyor!

Gün geçtikçe artan kentsel dönüşüm ve konut projeleri kaçak hafriyat dökümünü artırıyor. Kağıthane'nin Arıcılar bölgesinde oluşan hafriyat kirliliği havadan görüntülendi.

Kağıthane'de riskli alan ilan edildi!

İstanbul Kağıthane'deki Gürsel Mahallesi riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Nef 04 Kağıthane proje alanı!

Nef 04 Kağıthane projesinin haritası haberimizde yer alıyor. Nef 04 Kağıthane projesi için ön talep süreci başladı...

Kağıthane ve Sultanbeyli'den ev alan 5 sene sonra kazanmış olacak!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Sur Yapı'nın patronu Altan Elmas'a göre Avrupa yakasında Kağıthane ile Anadolu yakasında Sultanbeyli'den bugün ev alan 5 sene sonra kazanmış olacak.

Kağıthane Davet Sokak Mesire Alanı açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Nurtepe Mahallesi'nde 'Davet sokak Mesire ve Park Alanı' hizmete açıldı. Açılışta konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, " Yaptığımız yatırımlarla Kağıthane büyümeye ve gelişmeye devam ediyor" dedi.

1942 yılında Kağıthane'de yeşil alan kurulacak!

1942 yılında Belediye, Prost planı çerçevesinde Kağıthane'de yeşil bir alan tesis edecekmiş. Bu alanda bulunan İmrahor Köşkü belediye tarafından satın alınacakmış ve aynı bölgedeki Çağlayan Köşkü'de yıktırılacakmış.

Kağıthane Yeşilce spor ve otopark alanı imar planı askıda!

İBB tarafından Kağıthane ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi, 8654 ada, 15 parselde Semt Spor Alanı ve Yeraltı Otoparkı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı.

Kağıthane Cendere'deki park alanına spor tesisleri geliyor! İmar planı askıda!

Kağıthane Belediyesi, Kağıthane Cendere mevkiinde 20 Pafta, 2143, 2144, 2145, 12697 parseller ile çevresindeki kadastral boşluğun park alanının spor tesisleri alanına alınmasına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planını askıya çıkardığını duyurdu. İşte

Kağıthane hafriyat alanı Haberi

Kağıthane hafriyat alanı

Kağıthane'nin Arıcılar bölgesinde çevre kirliğine yol açan kaçak hafriyatlar havadan görüntülendi. Kameralara yansıyan görüntülerde kamyonların ve iş makinelerinin alana serbest bir şekilde girildiği görüldü.


Kağıthane Belediyesi'nden hafriyat açıklaması!



İlçede yaşayan vatandaşları rahatsız eden hafriyatlar ormanlık alanları tahrip ediyor. Görüntünün, Kağıthane Belediyesinin ilgisizliği sonucu oluşturduğu iddia ediliyor.






Kamyoncuların kaçak bir şekilde döktüğü hafriyatlar nedeniyle bölgede çöp tepeleri oluştu. Bölgeye sık sık gelen Okan Ulusoy konuyla ilgili açıklamasında, “Gece buraya girildiği zaman kimse sormuyor. Kimin girip çıktığı belli değil. Kamyonlarla buraya hafriyat dökmüşler. Görüntü kirliliği...