06 / 05 / 2024

kağıthane mesire alanları

kağıthane mesire alanları

Kağıthane Belediyesi tarafından Nurtepe Mahallesi'nde 'Davet sokak Mesire ve Park Alanı' hizmete açıldı. Açılışta konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, " Yaptığımız yatırımlarla Kağıthane büyümeye ve gelişmeye devam ediyor" dedi.

Kağıthane'deki toplanma alanlarına karekod sistemi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) deprem tedbirleri kapsamında Kağıthane'deki toplanma alanlarına karekod ve numaralandırma sistemi getirildi...

Kağıthane'de 'riskli alan' ilanı!

Kağıthane'de bir binanın çökmesi sonucunda faciadan dönülen Yahya Kemal Mahallesi sınırları içinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

İstanbul Kağıthane'de riskli alan kararı!

İstanbul'un Kağıthane ilçesine bağlı Yahya Kemal Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kağıthane gayrimenkul firmalarının yeni gözdesi oldu!

Merkezi iş alanlarına yakınlığı ile cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Kağıthane son yıllarda gayrimenkul şirketlerinin de gözdesi olmayı başardı.

Kağıthane Ferko Line 2018'de teslim!

25 yılı aşkın süredir yaşam alanları inşa eden Ferko, İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de Ferko Line projesi için düğmeye bastı.

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Kültür Kompleksi açıldı!

Kağıthane Belediyesinin Kağıthane'ye kazandırdığı son ve en önemli kültür alanlarından biri olan Sultan Selim Mahallesi Kültür Merkezi kapılarını açtı.

Batman Batı Raman'daki 290 dönümlük arazide mesire alanları inşa edilecek!

İl Özel İdaresi, DİKA desteğiyle Batı Raman’da 290 dönümlük arazide mesire alanları inşa edecek. 1 Milyon 980 Bin TL’ye mal olacak proje, 2017’nin Ocak ayında tamamlanacak.

Atiye Residence Kağıthane satılık!

Atiye Residence Kağıthane satılık daire alanları 102 metrekare olarak tasarlandı. İnşaat alanı 18 bin metrekareden oluşan proje 17 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Vadistanbul Park Konutları Kağıthane ödeme planı!

Vadistanbul Park Konutları Kağıthane projesinde ev fiyatları 748 bin liradan başlayarak değişiyor. Vadistanbul Park Konutları'nda 762 konut, mağaza ve ofis alanları bulunuyor...

DKY On Rezidans Kağıthane satılık!

DKY On Rezidans Kağıthane satılık konut alanları 58 metrekareden başlıyor. Taksit ödemelerinin teslimden sonra yapıldığı proje 200 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Vadipark Kağıthane ulaşım!

Vadipark Kağıthane ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane - Seyrantepe bölgesinde bulunuyor. Projede 400 adet daire, ofis ve ticari alanlar yer alıyor.

Kağıthane Beyazhane İstanbul ödeme seçenekleri!

Toplam 117 adet daireden meydana gelen Beyazhane İstanbul projesinde daire alanları 70 metrekareden başlangıç gösteriyor. Kağıthane Beyazhane İstanbul ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 2 indirim sağlanıyor.

Vadipark Seyrantepe Konutları Kağıthane!

Vadipark Seyrantepe Konutları Kağıthane projesi, Artaş İnşaat-Aydınlı Grubu Ortaklığı tarafından inşa edilecek. Vadipark Seyrantepe projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

kağıthane mesire alanları Haberi

kağıthane mesire alanları


Nurtepe Mahallesi Davet Sokak üzerinde bulunan alan Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde mesire ve park alanına dönüştürüldü. Alanın açılışına, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç birlikte katılırken, AK Parti 2'inci Bölge  Milletvekili Şirin Ünal, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Kılıç, açılış kurdelesini Milletvekili Şirin Ünal ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte kesti. Açılış sonrası ise Başkan Kılıç, protokol üyeleri ile birlikte mesire alanını gezdi.

"Kağıthane'mizde Hızlı Bir Gelişme Kaydediyoruz"

Açılış programında konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Kağıthane'miz hepimizin gördüğü gibi çok hızlı bir şekilde değişiyor ve gelişiyor. Kağıthane'deki komşularımızın binaları, arsaları Kağıthane'mizin gelişmesine paralel olarak değer kazanıyor. Biz Kağıthane'de göreve gelmemizle birlikte hemen yanı başımızdaki komşularımızın binalarının, arsalarının değerleri 6 kat...