06 / 05 / 2024

Kağıthane yatırımları 2015

Kağıthane yatırımları 2015

Kentsel dönüşüm ile bir çok çalışma yaparak alt yapı ve üst yapı ile Kağıthane’nin çehresini değiştiren Kağıthane Belediyesi, 8 açılış ve 2 temel atma projesini Kağıthanelilerin beğenisine sundu.

Talatpaşa Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Mayıs ayında yoğun bir programla Kağıthanelilerin hizmetine sunulacak yeni parklar, bağlantı yolları, mahalle konakları, prestij caddeler, gençlik ve eğitim merkezlerinin açılışları ‘Talatpaşa Mahalle Konağı, Otopark ve Çocuk Oyun Parkı’ ile start aldı.

Kağıthane'ye 22 yeni yatırım!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçeyi İstanbul'un cazibe merkezlerinden birisi haline getirmek için eğitimden kültüre, sağlıktan spora kadar kentin her köşesinde 22 yeni yatırımı Kağıthane'ye kazandırıyor.

Fazlı Kılıç Kağıthane yatırımlarını değerlendirdi!

Başkan Kılıç’ın mahallelilerin görüş ve önerilerini dinlediği toplantıya başkan yardımcıları Ömer Kır, Hasan Çakır, Şaban Demirel ve meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Çağlayan Mahalle Muhtarı Ali Çelik ve vatandaşlar katıldı.

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 65 milyon 272 bin 550 TL sermaye bedeli ile Ahmet Sari tarafından kuruldu.

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon 387 bin 224 TL sermaye bedeli ile Süleyman Nazif Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Batuhan Türüdü tarafından kuruldu.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mahmut Sel ve Can Kuriş ortaklığında kuruldu. 

Türklerin yurtdışında doğrudan yatırımları artıyor!

Türk girişimciler başka ülkelerde yatırımlarını artıyorlar. Peki, Türk girişimcilerin yurtdışı yatırımlarının giderek artmasının nedenleri neler? 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Kağıthane yatırımları 2015 Haberi

Kağıthane yatırımları 2015


Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar arasında sokak parkı, mahalle konağı, bilim merkezi, spor alanları ve mesire alanları gibi farklı projeler yer alıyor.

M.Akif Ersoy Mahallesi Gülibrişim Sokaktaki Park açılışıyla başlayacak olan, açılış ve temel atma törenleri 9 gün boyunca farklı mahalleler de devam edecek.

Yapılan yatırımlar ile açılışı yapılacak olan alanlar arasında M.Akif Ersoy Mahallesi Gülibrişim Parkı, Hamidiye Mahallesi Basketbol Sahası ve Spor Alanları, Şehit Doğan Kılıç Parkı, Şirintepe Mahallesi Güzeldere Konağı, Gürsel Mahallesi Rabak Sokak Parkı, Çağlayan Gençlik Merkezi, Çağlayan ve Hürriyet Mahallesi Taşocağı Caddesi Fevzi Çakmak Bağlantı Yolu, Nurtepe Mahallesi Devet Sokak Mesire Alanı ile temeli atılacak olan Seyrantepe Mahalle Konağı Yeşil Alan Altı Otoparkı ve Hamidiye Mahallesi Dönüşüm Konut Yapımı bulunuyor.


Kağıthane...