02 / 05 / 2024

kağıthanede 2 bina boşaltıldı

kağıthanede 2 bina boşaltıldı

Kağıthane’de bir apartman inşaatında temeline açılan istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu toprak kayması meydana gelirken, güvenlik nedeniyle iki bina tahliye edildi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm yapılıyor ama yetmiyor! Her sokakta 1-2 bina bile devrilse büyük felaket olur!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, hem deprem bölgesindeki çalışmalar hem de İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, İstanbul'da dönüşüm çalışmalarınınsürdüğüne ancak rakamların yetersiz olduğuna dikkat çekti. 

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

İstanbul'da kontrollü yıkıma rağmen iki günde 2 bina çöktü!

Dün Esenyurt'ta 6 katlı binanın, yıkımı sırasında çökme meydana gelirken, bugün de Kadıköy'de bir bina çöktü ve bir işçi enkaz altında kaldı... İşte detaylar...

Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği İstanbul Eyüpsultan'da bir inşaatın kazı çalışmaları esnasında yaşanan toprak kayması sebebiyle 2 bina tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. İşte konut ile ilgili son dakika detayları....

Dolar bugün ne kadar? Bugün dolar kaç TL? 2 Kasım Perşembe dolar/TL kuru

Milyonlarca kişi dolar kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Dolar/TL kuru haftanın dördüncü işlem gününde güne 28,32 TL'nin üzerinde başladı. 

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları kaç lira? 2 Ekim 2023 hurda fiyat listesi 

2 Ekim 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatlarına bugün rekor bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Dolar/TL kuru zirvede! Dolar haftanın ilk işlem gününde tarihi yükselişini sürdürüyor! 2 Ekim dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru enflasyon rakamları öncesi tarihi zirvede yükselmeye devam ediyor. Peki dolar/TL bugün ne kadar oldu? Bugün dolar kaç lira? 2 Ekim 2023 dolar/TL kuru.

Müteahhitlere zam şoku! İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu?

Müteahhitler bugün demire gelen zamla birlikte şoka uğradı. Demir fiyatlarına bugün gelen zamdan sonra fiyatla resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 2 Ağustos 2023 demir fiyat listesi. 

Euro güne nasıl başladı? Bugün euro/TL kuru kaç lira? 2 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Piyasalarda negatif seyir bugün de devam ediyor. Dün 29,580 TL'den kapanış yapan euro TL kuru bugün güne nasıl başladı?  Bugün euro/TL kuru kaç lira? 2 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Demir fiyatları rekor zam sonrası resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 2 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 26 TL olması ile demir fiyatlarına okkalı zam geldi. Gelen zammın ardından demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 2 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Arçelik'ten dev çeyiz seti kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan üç farklı 3'lü beyaz eşya çeyiz setini cazip fiyatlarla satışa sundu. Peki, Arçelik Çeyiz Seti fiyatları ne kadar? Arçelik'te Yaza Özel Gri Set kaç TL? İşte kampanyalı setler...

kağıthanede 2 bina boşaltıldı Haberi

kağıthanede 2 bina boşaltıldı

Kağıthane’de bir apartman inşaatında temeline açılan istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu toprak kayması meydana gelirken, güvenlik nedeniyle iki bina tahliye edildi. Olay, saat 02.00 sıralarında Kağıthane Hürriyet Mahallesi İlke Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartman inşaatı için kazılan temelin istinat duvarı büyük bir gürültüyle çöktü. Çökme sonucunda çalışmaların yapıldığı alanın bitişiğindeki yaya kaldırımı ile 3 katlı bir apartmanın ön cephe duvarıyla ve apartmanın temelinde bulunan toprağın bir kısmı da arsanın içine kaydı. Olay sırasında bir su borusunun patlaması nedeniyle de 5 katlı bir apartmanın bodrumda katındaki daireleri su bastı. Olayda, herhangi can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, olayla ilgili gündüz saatlerinde alanda detaylı bir inceleme yapılacağı...