02 / 05 / 2024

kağıthaneye metro ne zaman gelecek

kağıthaneye metro ne zaman gelecek

Milyonlarca insanın yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hızlandı. İşte metro açılışı 2021 tarihleri...

Kağıthane’ye metro ne zaman gelecek?

İstanbul’un en hızlı değişimine sahne olan Kağıthane’ye metro ne zaman gelecek, Kağıthane metrosunun güzergahı nereler olacak? merak konusu. İşte hepsi ve daha fazlasının cevabı….

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşım yaparak, söz konusu hattın yarın hizmete açılacağını duyurdu.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare? Fiyatı ne kadar? 

Milli Emlak, Alanya'daki 13 araziyi 8 taksitle satıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arazi fırsatı! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Alanya'nın farklı mahallelerinde yer alan 13 araziyi 8 taksit ya da yüzde 20 indirim seçeneğiyle satıyor. Peki Alanya'da yer alan arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar?

Kocaeli'deki 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa çıkıyor! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ait 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare;? Fiyatları ne kadar? 

Vakıflar, o ildeki 3 adet konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat! 

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Erciyesevler Mahallesinde yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki Kayseri Kocasinan'da satışı yapılacak konutların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatlar ne kadar? 

Şanlıurfa Halfeti'de 6 adet arsa satılıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Şanlıurfa Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili merak edilenler...

O ilde hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 25 adet arsa ve arazi satılıyor! Peşin ödeyene yüzde 20 indirim de var! 

Sivas Divriği Milli Emlak Şefliği, Sivas ili, Divriği ilçesinde yer alan 25 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Sivas Divriği'nde yer alan arsa ve arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

O ildeki 18 adet arsa 442 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Bursa Harmancık Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Harmancık ilçesi, Çakmak ve Hopandanişment Mahallelerinde yer alan 18 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Harmancık'ta yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Belediye o ilde 21 adet ofis satıyor! İhalesi 9 Ekim'de! 

Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu ili, Ünye ilçesi, Kaledere Mahallesi'nde yer alan 21 adet ofisi satıyor. Peki Ordu Ünye'de yer alan ofislerin alanları kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Peker GYO Almanya'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Erft Loft, Mart 2024’te başlıyor!

Peker GYO Almanya'daki yeni projesi Erft Loft için resmen düğmeye bastı. Erft Loft projesinin imar planı Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Peki Erft Loft projesinde kaç konut olacak? Ne kadar gelir elde edilecek? İşte ayrıntılar...  

Gebze'de 60 aya varan vadeyle konut imarlı 2 arsa satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, M. Paşa ve Çayırova mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ve 60 aya varan vadeyle satıyor. Peki Gebze'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

kağıthaneye metro ne zaman gelecek Haberi

kağıthaneye metro ne zaman gelecek

Metro açılışı 2021!
Milyonlarca insanın yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımlarına hızla devam ediliyor. Peki İstanbul'da bu yıl hangi metro hatları açılacak? İşte metro açılışı 2021 tarihleri...

Ulaşım projelerine hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 Aralık 2020 tarihlerinde yapılan açıklamada yarım kalan metro hatları projesi için kullanılacağının müjdesini veren Ekrem İmamoğlu, yarım kalan metro hatlarının tamamlanıp hizmete açılacağını söyledi. 

Metro açılışı 2021

1- Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli Metro Hattı 
Toplam 13 kilometre uzunluğuna sahip Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli Metrosu Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Küçükçekmece ve Başakşehir ilçelerini birleştiriyor. Test sürüşlerinin başladığı metro ile Ataköy-İkitelli arası 19,5 dakikaya düşecek.

Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli Metro Hattı durakları:

1. Ataköy
2. Yenibosna
3. Çobançeşme...