04 / 05 / 2024

Kağızman fen lisesi

Kağızman fen lisesi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman’da fen lisesinin yapılacağı müjdesini verdi.

Kağızman'a modern öğretmen evi ve fen lisesi müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman'a modern öğretmen evi ve fen lisesi yapılacağını açıkladı.

Kars Kağızman ve Selim için acele kamulaştırma kararı!

Kars ili, Kağızman ve Selim ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding tarafından hayata geçirilen Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi 2023 yılında açılacak...

Kars'ta arazi kavgası: 1 yaralı!

Kars Kağızman'da amca çocukları arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi yaralandı...

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Muğla'da kaçak yapıya geçit verilmiyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Muğla'daki kaçak yapıları yıkıyor.

Kars'ta arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Kars Kağızman'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında koronavirüs şüphesi!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında çalışan 300’e yakın işçi, koronavirüs şüphesiyle Hasanoğlan Fen Lisesi’nin yurtlarında karantinaya alındı…

Muğla'da kaçak istinat duvarı iş makinesiyle yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesi, Gökçeovacık Mahallesi’nde kaçak olduğu belirlenen istinat duvarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

Kağızman'da yeni aile sağlık merkezinin inşaatı başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, "Kağızman için yeni bir aile sağlık merkezi sözü vermiştik. İnşaatına başladık'' dedi.

Kars Hazreti Ömer Camisi'nin temeli atıldı!

Kars'ın Kağızman ilçesinde bir hayırsever tarafından inşa ettirilen Hazreti Ömer Camisi'nin temeli atıldı.

Karasu sahilinde inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı! 

Sakarya'nın Karasu mahallesinde bulunan sahilde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapılar, Karasu Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kepçeler yardımıyla yıkıldı. 

Satılan Özel Çapa Lisesi'nde soruşturma!

Başka bir kuruma satılması nedeniyle eğitimin durma noktasına geldiği belirtilen İstanbul’daki Özel Çapa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’yle ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Kağızman fen lisesi Haberi

Kağızman fen lisesi

Ulaştırma ve sağlık alanlarının yanı sıra eğitimde de büyük yatırmaların yapıldığı Kağızman'a bir müjde daha geldi. İlçeye fen lisesi yapılması kararı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın destekleri ile onaylandı. 2017-2018 eğitim döneminde hizmete başlayacak okul, ilçe halkında büyük sevinç uyandırdı.


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Hamdolsun hiçbir sözümüz sözde kalmadı. Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz'a destek ve katkılarından ötürü bütün Kars adına ve şahsım adına teşekkür ederim, ayriyeten konuyu takip etikleri için Kars Milletvekilimiz Dr. Yusuf Selahattin Beyribey ve emeği geçen herkese teşekkür ederim"...