02 / 05 / 2024

Kahraman Yapı Haliç Panorama teslimleri

Kahraman Yapı Haliç Panorama teslimleri

Kahraman Yapı Haliç Panorama projesinde yer alan dairelerin fiyatları 182 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler için 120 ay vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor...

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

KİPTAŞ We Haliç projesinde zemin güçlendirmeleri yapılıyor!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede zemin güçlendirme çalışmaları yapılıyor. 

Haliç Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Haliç Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de kuruldu.

Mavi Haliç Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Haliç Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Balcıoğlu ve Hüseyin Bozkurt ortaklığında kuruldu. 

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

Haliç Mimari Yapı Mühendisliği İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliç Mimari Yapı Mühendisliği İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yousef Almasrı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı'nın yapımı Ocak'ta başlıyor!

Birinci Dünya Savaşı sırasında Karadeniz kıyısından Haliç'teki elektrik santraline kömür taşımak amacıyla inşa edilen tarihi dekovil hattının yapımına başlanıyor.

Kahraman Yapı Market Irak'ta şube açtı!

İhtisas yapı market alanında şubeleşmeye devam edeceklerini ifade eden Kahraman Yapı Market Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kahraman, ilk şubelerini Irak’ın Erbil şehrinde açtıklarını söyledi.

Haliçport için 27 Kasım'da toplantı yapılacak!

İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Haliçport projesi için 27 Kasım 2015 tarihinde halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla toplantı yapılacak.

Nihat Özkan: Sebze ve meyve hali yapılmalı!

Hangi arazide hangi ürünün yetiştirilmesi gerektiğinin belirlenmesinin önemli olduğunu kaydeden Dr. Özkan, " Sebze ve meyve hali yapılmalı " diye konuştu.

1985 yılında yarım asır sonra, Haliç'te ilk kürek yarışı yapılmış!

1985 yılında Haliç'te yarım asır sonra, ilk kez kürek yarışları yapılmış. Son kez 1930 yılında yapılan Fetih Kupası Kürek Yarışları, yarım asır sonra Atatürk Köprüsü ile Galata Köprüsü arasında yapılmış.

1985 yılında Güney Haliç Kanalizasyon ihalesi yapılmış!

1985 yılında Güney Haliç kanalizasyon ihalesi yapılmış. İhaleyi ST-FA grubu kazanmış. Haliç'e akmakta olan atık sular, inşa edilecek tünellerle Yenikapı Önarıtma ve Pompa İstasyonu'na ulaştırılacakmış.

1982 yılında Haliç'e 4. köprü yapılacakmış!

1982 yılında Galata Köprüsü'ne kardeş gelecekmiş. Eminönü ile Karaköy arasında Galata Köprüsü'nün 30 metre yakınında yapılması uygun görülen köprü, Haliç üzerinde dördüncü köprü olacakmış ve 3 milyar liraya mal olacakmış.

Kahraman Yapı Haliç Panorama teslimleri Haberi

Kahraman Yapı Haliç Panorama teslimleri

Haliç Panorama, Kahraman Yapı Yatırım tarafından yükseliyor. Proje; Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. 


Kahraman Yapı Haliç Panorama projesinde 2 etap bulunuyor. Kahraman Yapı Haliç Panorama satış fiyatları 182 bin TL'den başlıyor. 


Kahraman Yapı Haliç Panorama ödeme koşulları kapsamında 120 ay vadelendirme yapılıyor. Kahraman Yapı Haliç Panorama teslimleri 2015 Temmuz'da yapılacak. 


Kahraman Yapı Haliç Panorama satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Kahraman Yapı Haliç Panorama projesinde konutların alanları 58 metrekare ile 146 metrekare arasında değişiyor. 


Kahraman Yapı Haliç Panorama iletişim

Telefon : 0212 615 66 67 

Web Adresi:...