04 / 05 / 2024

Kahramankazan satıkadın kentsel dönüşüm projesi

Kahramankazan satıkadın kentsel dönüşüm projesi

Ankara’nın en hızlı gelişen dış ilçesi olan Kahramankazan’ın çehresini değiştirecek olan Satıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.

Kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın sat fiyatları kaç TL? 2 Şubat 2023 Elizi fiyat listesi 

Altın ile tasarlanan birbirinden özel detayları bünyesinde barındıran altın saatler kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor. Kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın sat fiyatları kaç TL? 2 Şubat 2023 Elizi fiyat listesi.

Mini kapaklı kadın çantası 94,11 TL! Flo’da kadın çantalarında görülmemiş indirim! 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Mini kapaklı kadın çantası 94,11 TL’den satılıyor. Flo’da kadın çantalarında görülmemiş indirim başladı! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Nike kadın spor ayakkabısı A101'de satışta! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları fiyat listesi!

A101 Nike kadın spor ayakkabıları uygun fiyatıyla internet sitesinden satışa sundu. Peki A101'de Nike markalı spor ayakkabılar kaç TL? İşte Nike markalı kadın spor ayakkabısı fiyat bilgisi...

Keçiören Hacıkadın'da hak sahipleri tapularına kavuştu!

Keçiören Hacıkadın Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında imar planı ve parselasyon çalışmalarını tamamladı...

Ankara'da Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Türkiye’nin sıra dışı kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 6 bin yeni konut inşa edilecek.

Ankara Kahramankazan'dan kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara’nın en hızlı gelişen dış ilçesi olan Kahramankazan’ın çehresini değiştirecek olan Satıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Ankara Kahramankazan'da riskli alan kararı!

Ankara İli, Kahramankazan İlçesi, Satıkadın ve Kayı Mahalleleri Sınırları İçerisinde Bulunan Bazı Alanın Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çin'de bir kadın 20 sevgilisi sayesinde kendine ev aldı!

Çin'de bir kadın 20 farklı sevgilisinden hediye olarak istediği iPhone 7'leri satıp kendisine bir ev aldı.

Bakırköy Kent Savunması Kadın Doğum Hastanesi'nin satışını protesto etti!

Bakırköy Kent Savunması üyelerinden hastane eylemi SSK Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi arazi ihalesi, Bakırköy Kent Savunması üyesi grup tarafından protesto edildi.

Bakırköy Kadın Doğumevi Hastanesi'nin satışı protesto edildi!

Bakırköy Kadın Doğumevi ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin bulunduğu 5250 metrekarelik arazi için düzenlenen ihalenin ilk oturumu dün yapıldı. İstanbullular hastanelerine sahip çıkmak için eylem yaptı.

ALM İnşaat ile gayrimenkule kadın eli değdi!

Gayrimenkule kadın eli değdi ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor.

Kahramankazan satıkadın kentsel dönüşüm projesi Haberi

Kahramankazan satıkadın kentsel dönüşüm projesi

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, “Bu proje ile Türkiye’nin parlayan yıldızı Kahramankazan’a yakışan modern ve çağdaş yapılar ve alanlar kazandıracağız. Yaptığı çalışmalarla Türkiye’ye örnek olan Kahramankazan Belediyesi, kentsel dönüşüm alanında da örnek olacak” dedi.


Kahramankazan’ın Satıkadın ve Kayı mahalleleri sınırları içerisinde bulunan Satıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi’ne dair kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.


52 hektar, 1000 bağımsız bölüm

Kahramankazan’da ticaret ve yaya trafiğinin kalbi konumundaki Satıkadın ve Kayı mahalleleri sınırları içerisinde bulunan Satı Kadın Kentsel Dönüşüm Projesi’nin yürürlüğe girmesinin ardından, burada yapılacak yeni projeyle ilçenin çehresi değişecek. 52 hektarlık bir alanı kapsayan bölgede 1000 adet bağımsız bölüm bulunuyor.


Bu bağımsız bölümlerin çoğunluğunu işyerleri ve konutlar oluşturuyor. Bu alanda ilk olarak imar planı ve projelendirme işlemi yapılacak.


Böylece burada inşa edilecek yeni yaşam ve ticaret...