27 / 04 / 2024

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.



Kadın kooperatiflerini desteklemek için hayata geçirilen Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programı çerçevesinde her bir kadın kooperatifine 10 bin lira olmak üzere dijital reklam desteği sağlanıyor. Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. 

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL lik  nakit destek sağlanacak!

2017'den bu yana Türkiye’nin dört bir yanından 43 binden fazla girişimci kadın, 200'den fazla kadın kooperatifi ile 51 sivil toplum kuruluşunun yanında bulunan Hepsiburada, kadın kooperatiflerine destek olmak amacıyla Şekerbank ile iş biriliği yaptı. 

Bu kapsamda, kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. İşte detaylar...


Geri Dön