03 / 05 / 2024

Kahramanlı Gayrimenkul Sancaktepe

Kahramanlı Gayrimenkul Sancaktepe

Sancaktepe City Hill teslim tarihi Mart 2019 yılı olarak belirtiliyor. City Hill Sancaktepe'de fiyat listesi 338 bin TL'den başlıyor...

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Sancaktepe'de 76.5 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi Sancaktepe'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 76 milyon 484 bin 374 TL bedelle satışa çıkardı.

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi dün  2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli Ercan Öztürk tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Narman tarafından açıldı.

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi bugün açıldı.

Sancaktepe'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 22 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 12 Şubat 2019 olarak belirlendi. 

Karataş Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karataş Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Karataş tarafından kuruldu.

Baydara Otomotiv Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Baydara Otomotiv Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesibe Karakum tarafından Sancaktepe'de kuruldu. 

Reysaş GYO 3 ildeki 4 gayrimenkulün 2018 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun Çarşamba, Terme'deki, Kastamonu Merkez'deki ve İstanbul Sancaktepe'deki gayrimenkullerinin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Reysaş GYO'dan İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'daki gayrimenkulün değerleme raporu!

Reysaş GYO İstanbul Tuzla, Sancaktepe ve Esenyurt'taki, Kocaeli Esenyurt'taki ve Sakarya Arifiye'deki toplam 6 gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Sancaktepe'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi'nde yer alan 5 bin 529,02 metrekarelik arsa vasıflı gayrimenkul 22 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 12 Şubat 2019 olarak belirlendi. 

Kahramanlı Gayrimenkul Sancaktepe Haberi

Kahramanlı Gayrimenkul Sancaktepe


City Hill projesi, İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de Kahramanlı Group tarafından inşa ediliyor. City Hill Sancaktepe projesinin ilk etabında 148 konut ve 4 ticari birim bulunuyor.


İlk etabı 6 bin metrekare alanda yükselen City Hill Sancaktepe projesi, 22 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede iki katlı kapalı otopark alanı olacak. 


133 dönümlük orman alanının yanıbaşında yer alan City Hill Sancaktepe projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer verildi. Sancaktepe City Hill projesi Mart 2019 yılında teslim ediliyor.


City Hill Sancaktepe projesinde dairelerin alanları 67,62 metrekare ile 288,56 metrekare arasında değişiyor. Sancaktepe City Hill fiyat listesi 338 bin TL'den başlıyor.



Sancaktepe Satış Ofisi : Hacısalih Caddesi Eyüpsulan Mahallesi Samandıra Yanyol Bahçeşehir Koleji Arkası City Hill


Tel: 0216 561 83 83 

Web: http://cityhillsancaktepe.com/

Gülcihan...