29 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Arasa Otopark son durum

Kahramanmaraş Arasa Otopark son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Arasa Çok Katlı Otopark İnşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Arasa Otopark'ta fore kazıklar çakılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Arasa Camii otopark inşaatı çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arasa Çok Katlı Otopark projesinin inşaatında sona gelindi.

Kahramanmaraş Arasa Katlı Otopark'ta sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arasa Katlı Otopark projesinde sona gelindi.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı'nda çalışmalar son sürat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Arasa Katlı Otopark'ta son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Arasa Katlı Otopark'ın inşaatına tam gaz devam ediyor.

Maraş Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesi yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş Katlı Otopark projesinin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği katlı otopark projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Kahramanmaraş Katlı Otopark projesi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği katlı otopark projesinin inşaatına devam ediyor.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı için çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği “Milli İrade Meydanı ve Yeraltı Otopark” projesi 14 bin metrekare alanı kaplayacak.

Kahramanmaraş'a milli irade meydanı geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezine nefes aldıracak olan “Milli İrade Meydanı ve Yeraltı Otopark” projesinin yapımı için çalışmalara başladı.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş'taki Emniyet Müdürlüğü eski binası yerinde hayata geçirilecek olan Milli İrade Meydanı ve katlı Otopark için imzalar atıldı.

Arasa Çok Katlı Otoparkı'nın altyapısı tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Arasa Çok Katlı Otopark'ta çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş Çok Katlı Otopark Projesi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Çok Katlı Otopark projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Kahramanmaraş Arasa Otopark son durum Haberi

Kahramanmaraş Arasa Otopark son durum


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Arasa Çok Katlı Otopark İnşaatı tüm hızıyla devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd ve Proje Şube Müdürlüğü’nce yaptırılan çok katlı otoparkın inşaat çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.


Arasa Camii yanında 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Arasa 1000 araçlık otopark inşaatında 350. forekazık da çakıldı.


Forekazık çalışmalarının tamamlanmasının ardından foraj kuşaklama kirişlerinin yapılacağı Çok katlı otopark inşaatında C3 bloğunun temeli atıldı.


1000 ARAÇ KAPASİTELİ OLACAK


Şehrin merkezinde toplam 1000 araç kapasiteli, 40 bin metrekare inşaat alanı olan, içerisinde engelli park alanları, elektronik park göstergeleri, kameralı güvenliği, mescidi, yağlama yıkama bölümü olacak olan otoparkta aynı zamanda Şazibey camii yol kotundan ve alt yol kotundan giriş- çıkışı yapılacak.


Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan otoparkın proje ve...