03 / 05 / 2024

Kahramanmaraş asfalt

Kahramanmaraş asfalt

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım ve onarım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşağı’nda sona gelindi!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Karamanlı Kavşağı’nda çalışmalar son hızla sürüyor, projede asfalt çalışması tamamlanarak göbek ve refüj çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

Kahramanmaraş Tekerek Bulvarı asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt kaplama çalışmaları Tekerek Bulvarı’nda devam ediyor.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Kahramanmaraş'ın bulvarları asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nce yapımı tamamlanan Necip Fazıl Hastanesi yanındaki bulvarda asfalt çalışmaları başladı.

Kahramanmaraş Göllü Yolu asfaltlandı!

Sıcak asfalt serim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Göllü Yolu asfalt çalışmalarını da tamamladı.

Kahramanmaraş Afşin, asfaltla buluşuyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilçe ilçe, mahalle mahalle, 7/24 asfalt çalışmaları ve yeni yol yapım seferberliğine hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Elbistan'a 88 bin ton asfalt!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan ilçesinde asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Afşinbey Bey Caddesi asfaltlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilçelerde başlattığı asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta altyapı çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaz sıcaklarına rağmen asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı hizmete açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı ve asfalt çalışmaları tamamlanan Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı hizmete açıldı.

Kahramanmaraş'ın bulvarları asfaltlanıyor!

Boğaziçi Bulvarında başlatılan asfalt çalışmalarının ardından Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı’na geçen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt kaplama çalışmalarını standartlara uygun bir şekilde sürdürüyor.

Kahramanmaraş asfalt Haberi

Kahramanmaraş asfalt


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım ve onarım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından bir taraftan yeni yollar açılırken bir taraftan da asfalt çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor.


Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalara ilişkin verilen bilgide: “Elbistan-Ekinözü Bağlantı yolumuz toplamda 19,6 km olup 7-9 m değişken yol platformumuzun tamamında yama çalışmalarımızın tamamlanması akabinde 2. kat sathi kaplama çalışmalarımız devam etmektedir. 18.07.2016 tarihi itibari ile 11,8 km yolumuz sona ermiştir.


Kayageçit-Alkayaoğlu-Fakıoğlu-Uzunpınar-Köşk-Beyyurdu-Yapılı ve Uncular Mahallelerimizde 1. kat sathi kaplama çalışmalarımız devam etmektedir.


Toplamda 43,7 km yolumuzun platform genişliği 6-8 m genişliğinde değişken olup, % 80 oranında temel malzeme çekilme işlemi tamamlanmıştır. Alt yapı hazırlıkları tamamlanan kısımlarda serme sıkıştırma ve sathi kaplama...